Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok teşekkür ederim arkadaşlar..amin inşallah iyi gider. tabiki göreceksiniz.görmesem ben göremezdim bu kadar umutsuzlukla.yapıldıktan sonra ilk üçgün sol yumurta ağrıdı.sonra misket kadar küçükbi yerde attı.sonra aşırı uyku,gaz,göğüs uçlarında koyulaşma. bakın çok bariz belirtilerde var,daha önceden hiç olmuyorsa aşılamadan 1 hafta sonra bel ağrısı,ilk uyanıldığında aynaya bakın bariz güzel şiş gözler.ve en önemlisi ilk defa olan ateş basması bi anda sonra geçiyor.başka birzaman birden gereksiz aşırı üşüme.ve bir kaç gece bu artık 2. haftada uykudan bile uyandıran kırılıcakmış kadar kol ve bacak ağrıları.korkmayın ama beni aşılamadan 3 gün sonra 1 gece fena korkuttular.ödüm koptu dersinizya öyle.loğusa yada hamileyken olan korkmadan da olursa tamam..
 
Hamile olan arkadaşlara tebrikler. Sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebeğinizi dünyaya getirirsiniz inşallah. Darısı olmayanlara. Allah hepimize nasip etsin bebek sahibi olmayı. Ne olacağını bilmemek, beklemek çok zor. Biz bugün aşılama yaptırdık. Hayırlısı olur inşallah Allahın izniyle. Beklemekten başka çaremiz yok.
ae WOMAN hayırlısı canım bende dün dr gittim sancımdan dolayı sol tarafımda bir yumurta oluşmuş ama döllenip döllenmicegini allah bilir dedi dr işallah döllenir bebegimi bebeişlerimiz bize tututnurrr
 
Aşılama tuttu hamileyim.19 şubatta aşılama yapılmıştı. bugün Bhcg yaptırdım sonuç 130 ilk aşılama.14 gün boyunca tutmadı diye kendi kendimi yedim,ama oldu.darısı herkesin başına.inşallah sizlerinde en kısa zamanda olur.doktora gittim inanmıyorum diye tutturdum o da seni inandırmak için ne yapmam lazım dedi.gebesin sevinebilirsin dedi.bu arada aşılamada sperm 20 milyonmuş yıkanınca 4 milyoncuk kalmış.yani 4 milyon spermle %20 lik şansım vardı ve oldu.inşallah herkese biumut olur.ama nolur siz benim gibi 14 gün boyunca olmaz demeyin.olmasaydı stresten olmazdı diyecektim dedi.
cok sevindim rabbim sag salim kucagına almayı nasip eder işallah
 
Canım papatyagl çok sevindim hayırlı sağlıklı bir bebeğin olmasını diliyorum inşallah herkezede nasip etsin bir evlat sahip olmayı Allah..

Bende seni tebrik edemedim hürrem,ama takip ediyordum görünce çok sevindim.hayırlı olsun inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçiririrsin.güzel dileklerin için teşekkürler.inşallah allahım herkesin tüm isteyen annelerin yüzünü en kısa zamanda güldürsün.hürremim şimdi de yeni bir sorun var.ben 68 kg hamile kaldım boyumda 1.65 biraz fazla oldu yani spora gidiyodum yarım bıraktım aşılama tedavisi için.yani yandım yandım ben,sen ne durumdasın.
 
Geri
Üst