canım üstünü görme diye bişiy varmış.belkide onu yaşıyorsundur.ama umutlandırmakta istemem.ama sakın umursamazda davranma tamam mı.istersen bi kan tahlili yaptır.için rahatlar.inşallah dualarımız kabul olur..
inşallah canım...allah tan dileğimiz iyi olsun da hemen gerçekleşsin.diyorum yaa inşallah hepimizde hamile kalıp anne olucaz ama vakti zamanı var.en iyisini allahım bilir nezaman bebek sahibi olacağımızı.
teşekkür ederim mevlanacığım daha iyiyim şu sıralar burda sizlerle dertlerimi paylaşmak çok iyi geldi daha pozitif bakıyorum artık sen nasılsın hacamatı denicektin nasıl olduSAadetcan nasilsin cnm?? Iyi aksamlar
Cnm aramiza hosgeldin 🙂 evet burasi cok guzel gercektenMerhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım çok hoş bir site olmuş mevla herkesin hayırlı muradlarına en tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Kizlar hacamati yaptirdim hic acimadi eli cok hafifti az yaniyor ama oda normal..ama varya yaptirdiktan 1saat sonra yumurtalarimda okadar bir basinc olduki sanki fabrika calisiyor birde soylemesi ayip cok akintim oluyor sabahtan beri..ama beni cok rahatlatti kendimi cok hafif hissediyorum insallah mukafatini alirim..birde bana ampul gibi bisey verdi pompali haftada bir kez iliskiden once kullan dedi yumurtaliklarimin ustune koyup havayi cekicem 20saniye sonra birakmam lazim sonra iliski spermletin yolunu aciyor dedi bakicaz artik iste benden bukadar kizlar 🙂