Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saol canm dr demiş ulturasyona bakalım bişey yoksa ilaç yazalım demiş perhizsiz gittik sperm sayısı 48 milyon çıkmış hareketli %25 az hareketli %15 hareketsiz %60 normal baş %55 baş anomali %15 kuyruk anomali %30 değerler bunlar canm anlayan warsa önceden yaptıran yazsın lütfen
aynen öle cnm çok iyi hemdee ultrasonada varikosel fean varmı diye bakıyolarrr sonuçlar gayett iyi benimm eşiminn ki kötü çıkmıştıı ondan biliyomm yanii
aynen tatlım bura olmasa siz olmasanız ne yapardım en ii sizlerle dertleşiyorum walla tatlım hepimizin ortak düşüncesi aynı bebek yani hamile arkadaşlar war bazı yada çocuk sahipleri takma kafana diyorlar empati kur diyorum biraz benm yerimde sen senin yerinde ben olsam ne olurdu susuyolar takma deyince oluyo sanki en ii sizsiniz 🙂
aynen öle cnm çok iyi hemdee ultrasonada varikosel fean varmı diye bakıyolarrr sonuçlar gayett iyi benimm eşiminn ki kötü çıkmıştıı ondan biliyomm yanii
ben onuu kız kardeşime sorayımm bilmiyomm cnm onu ya aama sizee detaylı inceeleme yaparlar ççünküü 1 senelik evliyiz demişinn dr lar 1 sene bebe olmayıncaa normal yolla gebe kalınamıyo gözüyle bakıyoo ondann her açıdann degerlendirme yaparlar tatlımmm sorun yapma yanii