korkma canım inşallah bir sorun çıkmaz. hem erkeklerdeki sorunlar daha çabuk iyileşiyor..ulturasyon istemiş canm onada bakalım bişey yoksa ilaç yazalım demiş eşim öle dedi normalmi yani anlamadım bide onun sterstini yaşa şimdi
korkma canım inşallah bir sorun çıkmaz. hem erkeklerdeki sorunlar daha çabuk iyileşiyor..ulturasyon istemiş canm onada bakalım bişey yoksa ilaç yazalım demiş eşim öle dedi normalmi yani anlamadım bide onun sterstini yaşa şimdi
cnm herşey normal merak yapmmaaa gayet iyi kocişinn bebek olmaması için engell yok tatlımmmsaol canm dr demiş ulturasyona bakalım bişey yoksa ilaç yazalım demiş perhizsiz gittik sperm sayısı 48 milyon çıkmış hareketli %25 az hareketli %15 hareketsiz %60 normal baş %55 baş anomali %15 kuyruk anomali %30 değerler bunlar canm anlayan warsa önceden yaptıran yazsın lütfen
amin tatlım inş bişeyi yoktur ya saol destek olduğun için pazzartesiye attılar ondan strest oldum canmkorkma canım inşallah bir sorun çıkmaz. hem erkeklerdeki sorunlar daha çabuk iyileşiyor..
ciddimi tatlı m yaa ayyy rahatladım sanki canım ya normal yani sonuçlar canmcnm herşey normal merak yapmmaaa gayet iyi kocişinn bebek olmaması için engell yok tatlımmm
önemli değil tatlım ya tabiki destek olacağız. bizi en iyi biz anlarız..içini ferah tut. inşallah bir sorun çıkmaz..amin tatlım inş bişeyi yoktur ya saol destek olduğun için pazzartesiye attılar ondan strest oldum canm
aynen öle cnm çok iyi hemdee ultrasonada varikosel fean varmı diye bakıyolarrr sonuçlar gayett iyi benimm eşiminn ki kötü çıkmıştıı ondan biliyomm yaniiciddimi tatlı m yaa ayyy rahatladım sanki canım ya normal yani sonuçlar canm
aynen tatlım bura olmasa siz olmasanız ne yapardım en ii sizlerle dertleşiyorum walla tatlım hepimizin ortak düşüncesi aynı bebek yani hamile arkadaşlar war bazı yada çocuk sahipleri takma kafana diyorlar empati kur diyorum biraz benm yerimde sen senin yerinde ben olsam ne olurdu susuyolar takma deyince oluyo sanki en ii sizsiniz 🙂önemli değil tatlım ya tabiki destek olacağız. bizi en iyi biz anlarız..içini ferah tut. inşallah bir sorun çıkmaz..
aynen öle cnm çok iyi hemdee ultrasonada varikosel fean varmı diye bakıyolarrr sonuçlar gayett iyi benimm eşiminn ki kötü çıkmıştıı ondan biliyomm yanii
ben onuu kız kardeşime sorayımm bilmiyomm cnm onu ya aama sizee detaylı inceeleme yaparlar ççünküü 1 senelik evliyiz demişinn dr lar 1 sene bebe olmayıncaa normal yolla gebe kalınamıyo gözüyle bakıyoo ondann her açıdann degerlendirme yaparlar tatlımmm sorun yapma yaniiçok saol tatlım inş eşinde tez zamanda düzelir bide sonuçta likefaksiyon bozukluğu yazıyo odAtakıldı kafama canm
bide tatlım perhizsiz yani sonuçta tatlım ona rağmen ii demiaynen öle cnm çok iyi hemdee ultrasonada varikosel fean varmı diye bakıyolarrr sonuçlar gayett iyi benimm eşiminn ki kötü çıkmıştıı ondan biliyomm yanii