Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy bu arada ne kadar paniksin ya benim eşe neler dediler neler anlattılarr bizee genede içimizde küçücükk bir umut varr ol deyinn allahh gerisi hikayee cnmm

insanın kafası takılıyo biz elimişzden geleni yapalım da gerisi rabbime kalmış canm benm de horman testleri yapılcak adet olursam ayın 20si gibi

ayşem hormonn test sonuçlarınn çıkınca yaz tatlımm benim bacıyaa söleyimm odaa proflara uzmanlara sorsunn daha detaylı bilgiler alalımm emii ttatlıcımmm

inş bebeşim saol hepimiz için inş alırız güzel haberleri yazarım tabi mutlaka yazcam tatlım sen öle testler yaptırdınmı canm
bana 1 sene olmadığı için yapmadılarr cnm ben 1 senelik dmedimm keşke deseydimm ama eşime tedaviyee başladılarr adetlerimi felan takip ettiler ultrasonla yumurtalarıma baktılar rahime baktılarr şükür bişe çıkmadı cnmm ama iştee 2,5 ay sonraa net tedavilere başlıyozz

bana 1 sene olmadığı için yapmadılarr cnm ben 1 senelik dmedimm keşke deseydimm ama eşime tedaviyee başladılarr adetlerimi felan takip ettiler ultrasonla yumurtalarıma baktılar rahime baktılarr şükür bişe çıkmadı cnmm ama iştee 2,5 ay sonraa net tedavilere başlıyozz
bana da baktılar ultrasonda kanda bende de çok şükür bişey çıkmadı iyiki dedim 1 senelik evliyuiğz die

haftasonu diye kimse girmemiş siteye. ya kıssslar kasığım ağrıyo ya niyeki adetim geldi geçti. kasık ağrım bitmiyo. bu arada kocacım maça gitti. evde yalnızım dua edin fener kazansın.:mendil:

ANNESİ olan,
anne olan,
anne OLMAYI BEKLEYEN,
anne OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel
kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

selam kızlarrrrr.anammm 2 gün girmedim coşmuşsunuz gene bee yuhh 😀 ayşem bak hiç kafana takma.rabbimden umut kesilirmi hiç.ama bazı şeyler hemen olmuyorsa vardır bi hayır bunu hiç unutma canımmm.en yakın zamanda düzelsin inş bi sorun varsada geçer kuşum üzülme

selam kızlarrrrr.anammm 2 gün girmedim coşmuşsunuz gene bee yuhh 😀 ayşem bak hiç kafana takma.rabbimden umut kesilirmi hiç.ama bazı şeyler hemen olmuyorsa vardır bi hayır bunu hiç unutma canımmm.en yakın zamanda düzelsin inş bi sorun varsada geçer kuşum üzülme
he walla senin girmediğin gün dr giitim saolsun arkadaşım bana yardımcı oldu öle tabi yok okadar takmıyorum canm ama yine de elde deil benm hormon testleri ii çıkarda inş eşimde pazartesi ultrasyona gircek inş güzel şeyler söler dr dua edin kızlar en ii size anlatıyorum derdimi

Geri