Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dünn yegenim daha 1,5 yaşındaa eşimee pis piss deyipp durduu bidee gittii sankiii öğütlemişş gibii üstünee bir bardakk su döktüüü harekett felann çekiyoo görsenn şokk oldumm yaa hahaha[/Q

hahahaha bu veletler herseyi biliyolar valla ya.çok yaramazlar ama iyi yapmışmı desem acaba hahahaha
valla iyi yaptıı bana geliyoo halaa deyipp şap öpüyoo eşim dee kızıncaa harekett çekiyooo hahaha eşimee diyokii sen sus kafam agrıyo git diyo hahaha

benimki diyoki inş sana çekmez hahahaha valla istanbulun anasını ağlatır geze geze 😀 babasıda peşinden pimpirikli zaten.yandım ben bunlardan kız sorma valla içim sıkılıyo düşününce 😀
vayy yazıkk sana balımm bebe kimee çekecekk ya anaya yaa babaya ikinizinn karışımım olduguu içindeee ne biliyiimm istanbul yanıyo derlersee kesinn goncanınn bebesi yapmıştır derimm yandınn istanbull 1453 fatihtenn sonraa seninn oğlan fetheder heraldee istanbulu hahaha

vayy yazıkk sana balımm bebe kimee çekecekk ya anaya yaa babaya ikinizinn karışımım olduguu içindeee ne biliyiimm istanbul yanıyo derlersee kesinn goncanınn bebesi yapmıştır derimm yandınn istanbull 1453 fatihtenn sonraa seninn oğlan fetheder heraldee istanbulu hahaha

valla doğru söyledin canım.şaka bi yanada elimden geldiğince terbiyeli yetiştiricem.babasıda otoriter zaten.babadan tırsacak yani 😀 ama azda yaramaz olsun tabi.mal gibi olmasın o kadarda demi ama 😀

Geri