Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gonca nın mesajını okurken uğurlu bebek sandım ilk defa misem bulandı yeni anladım hamile olduğumu falan kız bi heycanlandım uğurlu bbeek hamile diye. inş hamilesindir kız.
valla doğru söyledin canım.şaka bi yanada elimden geldiğince terbiyeli yetiştiricem.babasıda otoriter zaten.babadan tırsacak yani 😀 ama azda yaramaz olsun tabi.mal gibi olmasın o kadarda demi ama 😀
Eşim veteriner hekim, istediğimiz bölge puanı için 5 yıl civarı kalmak zorundayız, 2-3 yıl sonra çıkarsak yine doğu tercih etmek zorunda olduğumuz için 5 yıl kalmaya karar verdik. Tabi nasip yinede belli olmaz.
Kardeşimin nişanı var, oraya gidicem, gelip 1 ay sonra tekrar doğum için gidicem nasipse...
gonca nın mesajını okurken uğurlu bebek sandım ilk defa misem bulandı yeni anladım hamile olduğumu falan kız bi heycanlandım uğurlu bbeek hamile diye. inş hamilesindir kız.