Aile İstanbul ben Iğdır 🙁
Tam doğudan tam batıya gidicem nasipse, 5 yıl kadar Iğdır'da görünüyoruz.
uzakmış bayağı valla canım yaa.az kalmış kavuşmanıza hadi bakalım 🙂 ee eşin ne iş yapıyoki 5 sene ığdırda kalmak zorundasınız demi canım
Aile İstanbul ben Iğdır 🙁
Tam doğudan tam batıya gidicem nasipse, 5 yıl kadar Iğdır'da görünüyoruz.
gonca nın mesajını okurken uğurlu bebek sandım ilk defa misem bulandı yeni anladım hamile olduğumu falan kız bi heycanlandım uğurlu bbeek hamile diye. inş hamilesindir kız.
en dogrusuu cnm kendinii savunmasınıı bilecekk bebe çokda sıkıştırmayacannn cnmmmmvalla doğru söyledin canım.şaka bi yanada elimden geldiğince terbiyeli yetiştiricem.babasıda otoriter zaten.babadan tırsacak yani 😀 ama azda yaramaz olsun tabi.mal gibi olmasın o kadarda demi ama 😀
inşallahh cnmm inşallahh valla ne biliyiimm cnmm hiçde umudumm yokdaa hayırlısıı baaggggheee valla güzelim öyle gözüküyo bazen bu mesajlar demi yaw 😀 ne bileyim hamişdir belki.rabbimden umut kesilmez inşallah valla ya ne sevinirdik he 🙂
uzakmış bayağı valla canım yaa.az kalmış kavuşmanıza hadi bakalım 🙂 ee eşin ne iş yapıyoki 5 sene ığdırda kalmak zorundasınız demi canım
ayyyy cnmm benimm yaa rabbimm hepimizee tattırır inşallahh o duyguyu cnmm inşallahgonca nın mesajını okurken uğurlu bebek sandım ilk defa misem bulandı yeni anladım hamile olduğumu falan kız bi heycanlandım uğurlu bbeek hamile diye. inş hamilesindir kız.
inşallahh cnmm inşallahh valla ne biliyiimm cnmm hiçde umudumm yokdaa hayırlısıı baagggg
canım senin bebeğin ne kadarlık oldu canımAyy inşaAllah vardır bebiş canım...
canım senin bebeğin ne kadarlık oldu canım