Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy ben bugunn bir rüyaa gördümm bir yerdeymişimm ama neresi bilemiyomm eşimde yanımdaymışşş sonra eşimee diyom kii git eve diyomm kızı evde unttumm aglarr acıkmıştırr emzirmedimm de diyomm eşimm arabyaa atlayıpp gidiyoo bir bakıyomm kii eve kıss hiçç aglamamışş öle beşiktee duruyoo ölee üzülüyom kii acıktıı bırakıpp unuttumm diyee kucağıma alıpp emziriyodumm hayırdırr inşallahh yaa

🙂 allah kolaylık wersin ıonada tüm çalışanlarada balımm hayırdır inş bebek çok istediğimiz için rüyalarada giriyo inş bu ay müjdeli haberi werirsin tatlım rabbimin işi belli olmaz tatlım 🙂
inşallahh tatlımm inşallahh yaa ben bebekk olayınıı silmişş gibii bişeyimm kafadann hiçç aklıma bile gelmiyoo canımm ya demiştimm yaa birazz ertelemeyi düşünüyomm ama korunmuyomm daa dr olmaz dedi yaaa eger olur demiş olsa korunmayıı düşünüyodumm genedee hayırlısııı eşimii iyice çözmeden bebiş düşünmmüyomm balımmm yanii yaşadıklarımıı unutamıyomm iyi günlerime bakıpta bebek düşünmek olmuyoo

inşallahh tatlımm inşallahh yaa ben bebekk olayınıı silmişş gibii bişeyimm kafadann hiçç aklıma bile gelmiyoo canımm ya demiştimm yaa birazz ertelemeyi düşünüyomm ama korunmuyomm daa dr olmaz dedi yaaa eger olur demiş olsa korunmayıı düşünüyodumm genedee hayırlısııı eşimii iyice çözmeden bebiş düşünmmüyomm balımmm yanii yaşadıklarımıı unutamıyomm iyi günlerime bakıpta bebek düşünmek olmuyoo
sende haklısın tatlım biraz ewliliğn tadını çıkar we eşini iyice tanı birbirinizi hakkınızda hayırlısı olsn balımmm bencede bekle bi yerine otursun ewliliğniz o sırada tedavinizi olursıunuz rabbimde ne zaman derse o zaman olur canm oluruna bırak herşeyi

ben kalkayım tatlımm daha iş war daha temizlik bitmedi kahvaltı felanda yapayım seni çook çok öpüyorum herşey için tşkler kolay gelsin iştede görüşürüz fıstığım 🙂

ya kızlar ben bişey sorcaktım size ya ben martın 23 adet gördüm nisanın 12 yenideb 2 gün lekelenme geldi kesildi bu gün test yaptım negatif yani yok çıktı erken oldugu içinmi çıkmadı yoksa kan tahlilinde çabukmu çıkar cevap bekliyorum lütfen

ya kızlar ben bişey sorcaktım size ya ben martın 23 adet gördüm nisanın 12 yenideb 2 gün lekelenme geldi kesildi bu gün test yaptım negatif yani yok çıktı erken oldugu içinmi çıkmadı yoksa kan tahlilinde çabukmu çıkar cevap bekliyorum lütfen
erkenn felan degill cnmm normalindee çıkmasıı lazımm hemen bir kan testi yaptırr bidee iyice muayenee oll kist de çıkabiliyoo

Geri