Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım.aile bu özlenmez mi hi. bnde çok özledim ailemi.en son geçen sene temmuz ayında gördüm annemleri.gidiceğim günü iple çekiyorum..

Oooo çok uzamış yaa, ben 3 ay önce oradaydım, şimdi 2 haftalığına gidiyorum.
Döndükten 3 hafta sonra yine gidicem nasipse...

cnmmm sen şimdi nereye gidiyonn tatlımm ailen nerdeydi bendee ailemii 1 gün seslerinii duymasammm çok özlüyommm :grev:

Ben Iğdır'dayım canım, ailem İstanbul'da...

inşallah canım.bu sefer tutmuştur.dua edin benim için.artık bebeğim olsun istiyorum.4 senelk evliyim.yaşım 27.yaşlanıyorum artık 🙂

canım bende 4 senelik evliyim bende 27 yaşındayım kaderimiz bir desene 🙂 bakalım hangimiz önce hamiş kalcaz yoksa aynı anda mı kalcaz 🙂 gerçi bu ay ben doğum kontrol hapı içiyom benden çıkmaz bebiş 🙂 ama sen ilk adımı at hamiş kal,sonra bende gelirim 🙂

canım bende 4 senelik evliyim bende 27 yaşındayım kaderimiz bir desene 🙂 bakalım hangimiz önce hamiş kalcaz yoksa aynı anda mı kalcaz 🙂 gerçi bu ay ben doğum kontrol hapı içiyom benden çıkmaz bebiş 🙂 ama sen ilk adımı at hamiş kal,sonra bende gelirim 🙂

hayırlısı canım inşallah.sende önümüzdeki ay hamile kalırsın.doğum kontrol hapından sonra hemen hamile kalanları da duydum ben.inşallah sende onlardan biri olursun.bakalım bende bu ay hamilelik haberi çıkacak mı çok merak ediyorum...

Geri