hayırdır arkadaşım?yaz temilğimi bitrsem rahatlıcam da kafam çok dolu kendimi hiç bişeye vermiyorum.
daha yeni geldim canım.. tedaviye başladık.. ilk iğnemi yaptı doktor.. çok yoruldum sabahtan beri hastanedeyim.. doktorumun tayini çıkmiş.. doktorum değişecek.. aşılama için antalyaya gitmeyi düşünüyorum.. bakalım inşallah bu sefer olur..sen ne yaptın canım.. kanaman arttımıfeliçyam naptın canım doktora gittin mi
ayyy ne güzel olur..hayali bile çok güzel.. inşallah hepimiz ikiz ikiz doğururuz....hadi bakalım hayırlısı 🙂 inşallah ikiz tutarrrr heheh 🙂 biri kız biri erkek ohhhh 🙂

ay inşallah canım... güzel haberlerini bekliyoruz.. ayyyy çok sevindim..kizlar sanirim hamileyim bugun idrarimi hic tutmadan 2 kez test yaptim bastan hayalet gbi cikti ama uzernden zaman gecnce netlesti.yarn sabah tekrar yapicam.inanilmaz saskinim eger hamileysem gercekten bi mucize olmus olcak
zehracım sen hamilemisin ??dinlen hepimizin biraz dinlenmeye ihtiyacı var ama biz bayanlar kendimizi yoracak bişeyler muhakkak buluruzz=)bebek mevzusu beni yordu demek ki çok yaramaz olucak. sadece dinlenmeye ihtiyacım var
inşallah hamilesindirrr darısıda bize olsunnn nasip=)kizlar sanirim hamileyim bugun idrarimi hic tutmadan 2 kez test yaptim bastan hayalet gbi cikti ama uzernden zaman gecnce netlesti.yarn sabah tekrar yapicam.inanilmaz saskinim eger hamileysem gercekten bi mucize olmus olcak