Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya bi korunduk bi korunmadk ve normalde hemen kalkmam iliskiden snra bu sefer hemen dus aldm ettim soktayim hala yumurtlama zamanimi bile bilmiodum ve cok az birlikte olduk hala inanamiyorum.
yarn sabah yapicam tekrar bakalim

selam arkadaşlar aranızda yenıyım 15-16 aydır korunmasız hamile kalamıyorum bu ay ikinci klomen ve catlama iğnesi oldum bügün çat. iğnesi oldum bakalım inş. bu ay meleğim benimle olur eşim de bende tüm testleri olduk sorun yok ama olmadı vaktı gelmedi herhalde bu ay inş. tutunur 3-4 gün ilişki dedi ve son ilişkinde de progeston fitil verdi kullanmaya başlamam için ne bileyim her ay umut heves heycan ve sonra negatif rabbım kucağımızı boş bırakmasın :salıncak:

crema canım kesin hamilesin sen. inan bana olurken sevinçten sırıtmaya başladım. yeğenler çoğalıyo oh be. dikkat et canım kendine doktora hemen gitmiceksen folik asite başla. hayırlı olsun bebişin canım. bol bol ayetel kürsi oku sıkı sıkı tutunsun anecine yeğenim.

selam arkadaşlar aranızda yenıyım 15-16 aydır korunmasız hamile kalamıyorum bu ay ikinci klomen ve catlama iğnesi oldum bügün çat. iğnesi oldum bakalım inş. bu ay meleğim benimle olur eşim de bende tüm testleri olduk sorun yok ama olmadı vaktı gelmedi herhalde bu ay inş. tutunur 3-4 gün ilişki dedi ve son ilişkinde de progeston fitil verdi kullanmaya başlamam için ne bileyim her ay umut heves heycan ve sonra negatif rabbım kucağımızı boş bırakmasın :salıncak:
hoşgeldin canım. benim ablamın 15 ay bebği olmadı çatlama iğnesi oldu olmadı. öteki ay kendiğinden oldu meğer bazılarındaiğne etkisini ikinci ay gösteriyomuş. tez zamnda müjdeni alırız inş canım

zehracım sen hamilemisin ??dinlen hepimizin biraz dinlenmeye ihtiyacı var ama biz bayanlar kendimizi yoracak bişeyler muhakkak buluruzz=)

- - - Updated - - -

inşallah hamilesindirrr darısıda bize olsunnn nasip=)
mesajı okumadan yazmışım. olunca yaramaz olcak mansında söylemiştim canım. her ay umutlanıp hamile zannedip elim karnımda dolaştıktan sonra adet olmak yordu beni. rabbim hayırlısını takdir etsin bizim için

kizlar sanirim hamileyim bugun idrarimi hic tutmadan 2 kez test yaptim bastan hayalet gbi cikti ama uzernden zaman gecnce netlesti.yarn sabah tekrar yapicam.inanilmaz saskinim eger hamileysem gercekten bi mucize olmus olcak

Canım hayırlı olsun büyük ihtimal hamilesin 🙂) netleşince hemen yaz bize 🙂 şükür bu ay bitmeden bir hamiş çıkardık 🙂

Geri