Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayşecim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah. canım benimkide geç yumurtlamaydı ben de pko vardı ondan dolayı geç yumurtlama oluyormuş dolayısıyla ben 6 haftada keseyi görememişitm doktorum düşük tehlikesi yüzünden vajinal bakmadı ve ben 7 haftalıkken keseyi 8 haftalıkken bebişin kalp atışını görebildim yani meraklanma göremesende hcg artışı normalse inşallah sıkıntı olmaz. sen bol bol dinlen kendine dikkat et birde 7 - 8 haftalıktan itibaren yaşayabileceğin bulantı kusma meselesine hazırlıklı ol inşallah benim yaşadığım sorunları yaşamazsın bulantı kusma sorunuda yaşamazsın ve minnoşonu da hemen görürsün. bu arada 1500ün üstüne çıkınca vajinal 2500ün üstüne çıkınca karından görünür sabır şart bol bol dua et ve dinlen... sakın ama sakın kendini yoracak bişey yapma canım hoşçakal...

bende bu ay maydonoz ve hayıt içtim gülüm ovulasyon testi felanda kullanmadım en som kaç gün adet oldum 29 demi 14ü çıkardım 15 gün yumurtlamam bi 11inde nolur nolmaz die bide 15 inde ilişkiye girdik bu ay başka olmadı bekledim belki vardır bişi olur die ve iyiki beklemişim
okey canım hayırlısıyla bebeğini eline almak nasip etsinnn=))bende bu ay ohalde maydonoz ve hayıt tohumunu deneyeyim=))))))

Ayseciim cnm hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin 🙂 darisi bizim basimiza

- - - Updated - - -

Ayseciim cnm hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin 🙂 darisi bizim basimiza

slmmmm kızlarrrrrrrr...nasılsınız bakalım.memleketime geldim çok şükür.uzun zaman oldu görüşmeyeli.epeydir nete giremedim.şırnaktayken deprem olmuştu.kötü sarsılsık.evde kalmadık dışarıda yatmıştık.netede giremedim o yüzden.kötü günler geçirdim.çok şükür memleketime geldim de rahatladım..bi evimi yerleştirmem kaldı.daha ev eşyalarım şırnakta gelmedi buraya.eeee kızlar sizde ne var ne yok.gelişmeler ne alemde.çok özlemişim kızlar sizleri yawwww 🙂🙂

günaydınn kızlarrr... kızlar size bişi sorcam baş ağrısı şikayetiyle dün acile gttm benim beta hcg 2 ye yükselmiş normalde hp 0 sıfır olurdu bide hastalığıma 12 gün var daha ama dün kahverengi akıntım oldu ilk defa böle yaşıorum var mı aranızda böle yaşayan yorumlarsanızz çok sevinirimm bn dr a gidiorum şimdi gelince okucam inş...

Geri