Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayşeeonur canım diğer kan değerlerine baktırdın mı hemoglobin falan değerlerine de baktırsaydın keşke çünkü bazen anemi falan farkedilmeye biliyor hemen gereken takviyeye başlardın canım

ben hiç ateş ölçmedim yumurtlama takibi ve çatlama iğnesi oldum geçen ay ama sonuç 0. Eşim ve bende sorun yok çok şükür. Allah hayırlısını versin hepimize
canım aynısını ablamda yaptı o hep 8 ayda bir hamile kalıyordu yumurta takibi catlama iğnesi klomen gnophone ilacı ama o ateş ölçme yöntemi ilede hamile kaldı yumurtalarını takip etmen güzel yumurta takibi yapanların genelde cift yumurtası oluyo diye duymuştum allahımdan hayırlısı canım sakın ümüdini kesme olucak

canım bak korkulacak bişey yokmuş gördünmü artış son derece normal canım hadi hayırlı olsun:kiss:

nasıl sevindim anlatamam gülüm ya sonuç kötü olcak die çok korkuyodum ALLAHIMA şükürler olsun güzel artmışbebisim

- - - Updated - - -

canım bak korkulacak bişey yokmuş gördünmü artış son derece normal canım hadi hayırlı olsun:kiss:

nasıl sevindim anlatamam gülüm ya sonuç kötü olcak die çok korkuyodum ALLAHIMA şükürler olsun güzel artmışbebisim

Geri