selam kızlar nasılsınız.hayırlı cumalar...rabbim gönlümüzden geçeni nasip eylesin inşallah.
goncacım önceki sayfaları okusana yazdıklarmı
selam kızlar nasılsınız.hayırlı cumalar...rabbim gönlümüzden geçeni nasip eylesin inşallah.
slm gonca nasıl gidiyor hamilelik dua et cnm olur mu,
hepimiz hamile kalırız inşallahhh=)Kız bizede dua edin yaaaaaaaaaa kıskandımmm
inşallah çok istiyorum kızlar yarın ben Allah izin verirse doktora gidip kan testi yaptıracağım dua edin...Kizlar insallah bu ay hamile patlamasi yasicaz🙂 nisanburak..özlem insallah bebekleriniz gelmistir binn seninkide tabiki🙂 neoldu sonuclari aldinmi?? Insallah rabbim hepmize en kisa zamanda yollar bebeklerimizi..

Kizlar insallah bu ay hamile patlamasi yasicaz🙂 nisanburak..özlem insallah bebekleriniz gelmistir binn seninkide tabiki🙂 neoldu sonuclari aldinmi?? Insallah rabbim hepmize en kisa zamanda yollar bebeklerimizi..
slmm kızlarr eşimm cuma günüü ameliyatını olduu 2 aatt sürdüü ameliyatıı dr başarılı geçtii dedi ama kesinn sonucu 10gün sonra alırız dedi bu ay ilişki yasakk 🙁 yani ay sizi teyzee yapamıyomm inşallahh sonuçalrıı iyi çıkar bana duaa edinn eşime baktığımm için yazamıyomm neete giremıyomm kızlar hepinizii çok özledimmm hamişşşş haberleri var mııı ?