evet ya bebekler daha zordur ama insan hep görüncede özenir🙂 allah yardımcın olsunCnm bizde iki grup var biri 0-3 yas arasi ama ben 3-6 yas arasindayim daha kolay oluyor calismasi..arada tek bebekleri sevip geri cikiyorum cok tatlilar ama
evet ya bebekler daha zordur ama insan hep görüncede özenir🙂 allah yardımcın olsunCnm bizde iki grup var biri 0-3 yas arasi ama ben 3-6 yas arasindayim daha kolay oluyor calismasi..arada tek bebekleri sevip geri cikiyorum cok tatlilar ama
ay hiç sorma tatlım yaaa göya özele gittikki hemen halledelim diye yok dr ameliyathanede yok sinir ettiler o kadarda paraa aldılar eşimle sinirlendik çıktık saat 1 de devlete gitcem dr um orda zaten haber weririm canmayse&ramo kan verdin mi sonuçlar ne zaman çıkcak çok merak ediyorum![]()
inş canm dua edin oölurmu wardır inş hayal kırıklığına uğramak istemiyorum canm yaaEvet cnm pedegogum keyifli ama cok sorumluluk isteyen bir is Hep bir dikkat gerkiyor sonucta anneler bize emanet ediyor butun gun..
evet ya bebekler daha zordur ama insan hep görüncede özenir🙂 allah yardımcın olsun
kızlar werdim kan yarın alcam ozaman yazarım canlar
hayırlısı bakalım ben yinede adet olana kadar umutluyum sizlerden canım zaten her şeyin bir zamnı var inşallah zamanlarınız gelmiştir sağlıkla