Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Anladım cnm sen yinede sperm olçümü yaptır çünkü benim yasadıgımı yasama bizim saglıksız döllenmeden oldu bebişim şimdi bizde genetik arastırmaya gidiyoruz kan verdik 1 ay sonra çıkıcak esimin spermlerine baktırdım iyi çıktı bakalım genetik arastırmada ne çıkıcak
tatlım bizim dr ölee şeyler demedi bizee yaa ameliyat ı 2 saate yakın sürdü ama dr iliki serbest dedi eşime şu an sadece e vitamıni verdi dr başka da bişe vermedi ameliyatın iyi geçtii agır felan kaldırmasıı yasak ama bize öle sınırlamalar getirmedi cnmm

uğurlubebek neden ameliyat o kadar uzun sürdü açık ameliyat mı yaptırdınız artık mikrocerrahiyle yapıyorlar çoğu yerde ve1 haftadan sonra ilişki serbest bırakılıyor mikroda açık ameliyat ve hatta laporoskopiyle yapılan ameliyatta iyileşme süresi uzar yaranın bir ay ilişki yasağı çok uzun bir süre ama varikosel ameliyatına 2.5 - 3 aydan önce cevap vermez spermler çünkü yaklaşık olarak 20-25 ilişkiye yetecek kadar sperm hazır olarak bekletilir ondan dolayı sperm analizinin iyi çıkması için daha erken ama 1 seneye kadar çok güzel bir artış olur sperm sayısında merak etme

uğurlubebek neden ameliyat o kadar uzun sürdü açık ameliyat mı yaptırdınız artık mikrocerrahiyle yapıyorlar çoğu yerde ve1 haftadan sonra ilişki serbest bırakılıyor mikroda açık ameliyat ve hatta laporoskopiyle yapılan ameliyatta iyileşme süresi uzar yaranın bir ay ilişki yasağı çok uzun bir süre ama varikosel ameliyatına 2.5 - 3 aydan önce cevap vermez spermler çünkü yaklaşık olarak 20-25 ilişkiye yetecek kadar sperm hazır olarak bekletilir ondan dolayı sperm analizinin iyi çıkması için daha erken ama 1 seneye kadar çok güzel bir artış olur sperm sayısında merak etme
valla cnm ben detaylı bilmiyorumm sperm testi tekrar bayram dan sonra yapılacakk açık ameliyat oldu eşimm iki taraflı kasıktan kestiler dr zaten 1 sene süre veriyoo hemen hamiş kalırsın demiyo kii ama şu an ilişkiye girmemizde bir sakınca görmedi dr şükür kii eşimde şu an agrı sancı sızı gibi bişede yok ama bilmiyomm bu ameliyattan nasıl bir sonuç alacaz hiç belli degil🙁

Geri