Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın kizlar büyük bir hüsran dayım kanamam geldi gece :-( artık eşimden şüphe etmeye başladım benim hiç bir sorunum yok daha onceden iki kızım var ama esiminde ilk esinden tüp bebek olmuş ama kadinda çok sorun varmış aklıma şüphe düştü peki öyle neden 3 yıldır benim cocum olmuyor bunun eski acı bademde tedavi yapmışlar sperm testi felan gecen onu buldum kaynanamdan sordum tüp bebek İcin dedi eski karısında iltihap kanallarını tıkamış ve rahim dönmesi varmış bu hamileliğe engelmi kafam çok karışık

Günaydın kizlar büyük bir hüsran dayım kanamam geldi gece :-( artık eşimden şüphe etmeye başladım benim hiç bir sorunum yok daha onceden iki kızım var ama esiminde ilk esinden tüp bebek olmuş ama kadinda çok sorun varmış aklıma şüphe düştü peki öyle neden 3 yıldır benim cocum olmuyor bunun eski acı bademde tedavi yapmışlar sperm testi felan gecen onu buldum kaynanamdan sordum tüp bebek İcin dedi eski karısında iltihap kanallarını tıkamış ve rahim dönmesi varmış bu hamileliğe engelmi kafam çok karışık
canım günaydınnn.iltihap gebeliğe engel olabiliyo çünkü spermleri öldürüyo ama antibiyotikle geciyo benim bildiğim.bide rahim kanalları kapalı olan birine tüp bebek uygulanmaz cünkü spermler yumurtalıga gecemez.cogu kadının rahim filmi cekilirken acılıo kanallar kapalı da olsa eger acılmazsa operasyon yapılıyo diye biliyorum yani tüp bebekle alakasını anlamadım.bence eşine açık bi şekilde sor kafan tamamen karışmadan

Sordum bende bisey yok dedi onu tedavi ettiler dedi bende olsa beni ederlerdi dedi Mersin'de bir dok damar yirtilman var demiş amelyat etmiş acı bademe gittiklerinde dok seni boş yere amelyat ettiler demiş esime ve acı bademdeki doj esime sende bir sorun yok demiş bana öyle deniyor ama sper testlerinde sperm sayısı az görünüyor fakat azda olsa bir tane yetiyor dior dok benim gitmedim doj kalmadı serephoneyide kullandım bide catlatma iğne denicem bakalım

Crema cok sagol cnm darisi herkezin basina..bernam esine de bakiyim tekrar baktirsin tabi zorliyamassin ama ikna etmeye bak..insallah en kisa zamanda tekrar anneligi tadarsin

- - - Updated - - -

Crema cok sagol cnm darisi herkezin basina..bernam esine de bakiyim tekrar baktirsin tabi zorliyamassin ama ikna etmeye bak..insallah en kisa zamanda tekrar anneligi tadarsin

Geri