Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

görmediğin içindir canım yavaş yavaş alışırsın inanirsın..eşinin dediği çok güzelmiş "aslan gibi oğlum yada aslan gibi damadım"🙂 ne büyük mutluluk allah herkese yaşatsın,sanada sorunsuz güzel bir hamilelik nasip etsin...
canım hasta oldumya büyük bir stres gitti üzerimden beklemek çok stres yapıyo şuan inanılmaz kafam rahat,artık bidahaki aya ne olur allah kerim...

Insallah cnm oteki aya guzel haberini aliriz🙂 iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim tatlim

canım bir de bu tam olarak sevinememe işi bebeişin kalp atışını görene kadar geçmiyor sonra yine tam olarak göremediğin için biraz devam ediyor 8-9.haftalarda böyle yavaş yavaş herşeyi oluşmaya başlamış bir melek görünce tamam diceksin işte o zaman asıl sevincen canım merak etme inşallah meleğin sağ sağlim seninle olcak bundan sonra...

Sagol cnm insallah cunki suanda cok endiseliyim

canım ya eşinin tepkisi çok hoş olmuş nasıl sabredecek 12-13.haftaya kadar acaba bir de ya göstermezse kerata ya...
canım yaz tabi ben merakla bekliyorum kan sonucun bir de canım benim her adet dönemimde hala sancım oluyor aynı adet olcakmışım gibi meraklanma ilaçları içmeye devam et bir de bol bol dinlen ağır iş yapma doktora gidene kadar eşinle ilişkiye girme istersen

Nasil dayanacak bende bilmiyorum catlar galiba🙂 canim zaten bu hafta is son sonra 1 ay izinliyim bol bol dinlenirim..bizde esimle oyle karar verdik doktora gidene kadar iliskiye girmicez.. Rabbim butun herkezin bebegini korusun!!

kızlar bu gün çok kötü bişey oldu eltim 5 aylık hamileydi 8 aydır küstük hiç görüşmüyorduk 1,5 ay önce bütün suyu bitmişti 2 gün sonra ölür dedi ama 1,5 ay oldu hala kalp atışları dwvamm ediyordu ama bitkisel hayatta olduğu için salı günü aldıracaktı bu gün kaynanamgile akşam yemeğine gitmişer çok şiddetli kayanması olmuş her yer kan gölüne dönmüş kaynanamın korkudan tansiyon 23 e çıkmış felç geçiriyormuşnedeyse küs olduğum halde koştuk hemen eşimle hemen ambulans bulduk hastane ye kadırdık şimdi sunii sancı verip doğum yaptıracaklar ölü doğacakmış çocuk çok kötü bi durum çok acıdım üzüldüm gece yarısına kadar hastanedeydim allah kimseye yaşatmasın herkesin evladaını bağışlasın

Cnm cok kotu bir durum ama eltin nasil uzgunmu sen hasta diyordun bi ara istemiyor diyordun...cok gecmis olsun..

- - - Updated - - -

günadın kızlar

güzel bir hafta olur inş.

mevlanacım hayatı bounca unutamayacağı ve hep gülümseyerek hatırlayacağı bir süpriz olmuş 🙂
darısı bize inş.

şulecim geçmiş olsun ya allah sabır versin

Amin canim darisi butun isteyenlerin basina..evet guzel bi supriz oldu🙂

kızlar bu gün çok kötü bişey oldu eltim 5 aylık hamileydi 8 aydır küstük hiç görüşmüyorduk 1,5 ay önce bütün suyu bitmişti 2 gün sonra ölür dedi ama 1,5 ay oldu hala kalp atışları dwvamm ediyordu ama bitkisel hayatta olduğu için salı günü aldıracaktı bu gün kaynanamgile akşam yemeğine gitmişer çok şiddetli kayanması olmuş her yer kan gölüne dönmüş kaynanamın korkudan tansiyon 23 e çıkmış felç geçiriyormuşnedeyse küs olduğum halde koştuk hemen eşimle hemen ambulans bulduk hastane ye kadırdık şimdi sunii sancı verip doğum yaptıracaklar ölü doğacakmış çocuk çok kötü bi durum çok acıdım üzüldüm gece yarısına kadar hastanedeydim allah kimseye yaşatmasın herkesin evladaını bağışlasın

gerçekten çok kötü bir durum allah yardımcısı olsun allah sabır sıhhat versin, kimseye yaşatmasın rabbim böyle şeyler çok zor...

Ben varim ben ben been🙂 ama calisiyorum arada bakip cikiyorum🙂

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ne yaptınn cnmmmm eşinee sölemişsinn bayıldımm tepkisinee yaa ... bu erkekler bazennn çokk saff oluyolarr ..... nasıll var mıı herhangii tepkiler belirtiler anlat bakemmm ne gibii belirtiler yaşadınn ttatlımmm

kizlarrrr son 4 gun 🙂) insallah bu ay tutmustur ama icimdeki bi ses adet olacagimi soyluyor ara sira adet sancisi gibi kasiklarimda sanci oluyor belkide adet olacagimin habercisidir ama bilmiyorum cikmadik candan ümit kesilmez derler ya rabbim hayirlisini versin

Geri