mee canım test yaptınmı.inş bebişin gelmiştir 🙂
adet donemıme bır hafta kala yaptım ve cıft sılık cızgı cıktı suanda bes gun gecdı

mee canım test yaptınmı.inş bebişin gelmiştir 🙂

kızlaaar adet oldum🙂 bide bişi sorucam aranızda daha önce hapla korunan var mı adet biter bitmez mi başlamak gerekiyor?
evet menepoz yokmuş 🙂)) bişeyin yok diyorlardı öyle diyince ben şaşakınlıktan ne düşüneceğimi bilemedim .aslında bede şüphelenmiştim pko dan bütün belirtileri vardı bende doktorlara soruyordum özellikle yok diyorlardı .bu doktoru çok kişi önerdi bana görümcem zorla götürdü yoksa gitmeyecektim bu da aynısını diyecek diye iyiki gitmişim.doktor da çocuğun olur dedi .peki sen nasıl tedavi gördün canım
hapın etkisi bıraktıktan sonra 3 4 ay sürüyor e hormanların kendine gelmesi desen 4 5 ay eğer bıraktığın gibi kalanda var fakat yapıya göre uzun sürende var
- - - Updated - - -
mevlana slm sonuç aldınmı
hadii hayırlısı olsunn cnmm bendee bugunn merakla nete girdimm neysee yarınn ögrenecezz sonucu demek kii rabbim korktugumuza ugratmasın cnmm dualarımız seninle bebeğimmCanim saat 17 de alicam🙂
ne olduu ttatlımm yaa bir sorunmu var anlamadım kiikızlar selamm.off dündü adetimin ilk günü🙁 napıcam şimdi ya