Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm kızlar nasılsınız, ne güzel kırmızı kırmız hamişlerimiz var 🙂
İlk aydan itibaren burada paylaşımlarım oldu, son günler çok zor geçiyor kızlar.
Bebişin gelmediği hergün ayrı bir stres.
Haftaya cuma 40 haftamız doluyor, 2 gün içinde oğlumu kucağıma alırım umuduyla bekliyoruz, sizde dualarınızı esirgemezseniz çok memnun olurum.
Rabbim isteyen herkese şu mübarek günlerde nasip eder inşaAllah, bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almak tabi...

heyyy kızlar napıyosunuz.yeni hamişler sizler nasılsınız 🙂 hamişlik nasıl gidiyor.inş bulantınız falan yoktur.offf havada çok sıcak.evde vantilatör olmasa durulmucak valla.

Slm kızlar nasılsınız, ne güzel kırmızı kırmız hamişlerimiz var 🙂
İlk aydan itibaren burada paylaşımlarım oldu, son günler çok zor geçiyor kızlar.
Bebişin gelmediği hergün ayrı bir stres.
Haftaya cuma 40 haftamız doluyor, 2 gün içinde oğlumu kucağıma alırım umuduyla bekliyoruz, sizde dualarınızı esirgemezseniz çok memnun olurum.
Rabbim isteyen herkese şu mübarek günlerde nasip eder inşaAllah, bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almak tabi...

allahım hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım meleğin sağ sağlim seni çok bekletmeden kucağında olur inşallah...

kızlar yaa aşılamayla ilgili bilgisi olan yokmu yaaa🙁 feliçya nerdesin sen aşılama yaptırmıştın...

ben varım ıkı basarısız asılamam var ılkı tuttu kımyasalla sonuclandı ıkıncısı tutmadı zaten süreç söyle adetın ıkıncı gunu gonal -f ıgnelere baslıyosun 10 gun boyunca hergun yada ıkı gune bır kan verıp ultrasyonla yumrta takıbı yapılıyo yumrtalar ıstenılen buyukluge ulasınca catlatma ıgnesı aksamına ılıskı önerıyo 36 saat sonrada sperm verılip temızlenıyo ve cok basıt bı ıslemle sana enjekte edılıyo bır saat masada yatıp evıne dınlenmeye gıdıyosun aksamına yıne ılıskı ve sonrasında gun asırı devam edıyo 15 gun sonrada beta hcg yle bellı oluyo ben özel hastanede raporla yaptırdım ilaçlar hastane falan derken 600 lira tuttu inş sebebın asılama olur canım

yumurtaların buyumedıgı gunlerde ıncır takvıyesı cok etkılı kızlar bıde arı sütü bunlr dırek doktor tavsıyesı

Aahh birde cok duygusallastim dun esim uzun calismasi gerektigi icin agladim..esim eve geldiginde sarildi seni seviyorum dedi yine agladim bu normalmi??

Normal canım, ben bişey yiyemiyorum diye ağlamıştım, herşey kokuyor demiştim.
Eşimde güzel yönleri gör, mutfağımız güzel ve geniş diye güya teselli etmişti, daha çok ağlamıştım 🙂
Ayy umarım yaşamazsın bulanı durumlarını eşimden bile midem bulanmıştı...

mevlanacım duygusallık o kadar normal ki canım ben hala atamadım bu duygusallık derdini üstümden bazen çok alakasız şeylere ağlayabiliyorum...
inşallah bulantı açısındanda diğer şeyler açısındanda çooooook sıkıntısız bir gebelik geçirirsin canım

Geri