hayırlısı kızlar inş. çatlamıştır
slm kızlar nasılsınız dr gittim bende pazartesi sağda 10 mm büyüklüğünde bi tane solda 15 mm büyüklüğünde 3 tane yumurtam oluşmuş bugüne tekrar çağırdı dr acaba çatlamıştır dün sancı wardı kasıklarda inş yaa
bitanemm yaa dikkatt ett allahınn izniylee bişeyy çıkmazz inşallahh saglıklı bir şekildee bebişini kucagınaa alacaksınn sen yemene içmeene dikkkat et yeter balımm
canım bende 20mm ve üzeri çatlatıyorlar diye biliyorum seninki büyümüştür benimkide büyürken sancı yapmıştı bende çatladı sandım halbuki 16 mm den 21 mm e çıkmıştı sonra çatlattılar.slm kızlar nasılsınız dr gittim bende pazartesi sağda 10 mm büyüklüğünde bi tane solda 15 mm büyüklüğünde 3 tane yumurtam oluşmuş bugüne tekrar çağırdı dr acaba çatlamıştır dün sancı wardı kasıklarda inş yaa
geldim dr dan canm soldaki 3 yumurtada çatlamış 🙂 çok heyecanlandım bol bol çalışın dedi bu aralar 🙂 dr ikiz üçüz bile olabilir dedi 🙂 bitanesine bile razıyım 🙂 yeterki gelsin meleğim 🙂Canim bence catladiysa soldaki 15mm olan catlamis olabilir..insallah bu ay olumlu haber aliriz tatlim..Doktordan sonra yaz
geldim dr dan canm soldaki 3 yumurtada çatlamış 🙂 çok heyecanlandım bol bol çalışın dedi bu aralar 🙂 dr ikiz üçüz bile olabilir dedi 🙂 bitanesine bile razıyım 🙂 yeterki gelsin meleğim 🙂