Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm bekle ozaman biraz daha hafta sonu tekrarlarsin insallah..benimde derecem hep 37.civarindaydi normalde 35.5 fln yani ilk ordan suphelenmistim insallah erken yaptigin icin cikmamistir

Haha bosver ya ama bende merak ettim hbr ver bak kesin hamileyse..oyleleri kalir anam üzerine ceketi atsan bile kalir.... 😉 sen napion nasilsin?? Senin dogum tarihi nezaman birde normalmi istiyorsun??

ya hamilelik ile ilgili bazı konuları bilmesem tamam dicem ama gerçekten cahil.ki artık tecrübeliyim bazı konularda.güsel diile anlatıyorum ama dik dik konuşuyo.hiç yoramıcam kendimi ve bidaha görüşmeyi düşünmüyorum aynı apartmandada olsak.hemen hamile kaldı ya pes.böyleleri şanslı oluyo işte...kuzum benim doğuma 12 13 haftam kaldı.yani aralık başı yada ortası olucak inşallah.normal doğum istiyorum ama hayırlısı bakalım.doktorumda normalden yana..bazen çok heyecanlanıyorum biliyomusun..bugünlerin tadını çıkart.ağırlaştığın zaman hersey zor geliyor.bebiş kıpırdamaya başladı çok şükür ama tam net vurmuyo daha.ilerki zamanlarda çok küçükken tekme atıyo benimki diyenlerede inanıp üzülme tamam mı.öle bişi yok.çoğu kadın bunu sallıyo dikkat çekmek için 🙂 ben kendimi az hırpalamadım bu yüzden.niye kıpırdamıyo diye 🙂 senin nasıl gidiyo hamişlik anlat durumunu bakalım.rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
ya hamilelik ile ilgili bazı konuları bilmesem tamam dicem ama gerçekten cahil.ki artık tecrübeliyim bazı konularda.güsel diile anlatıyorum ama dik dik konuşuyo.hiç yoramıcam kendimi ve bidaha görüşmeyi düşünmüyorum aynı apartmandada olsak.hemen hamile kaldı ya pes.böyleleri şanslı oluyo işte...kuzum benim doğuma 12 13 haftam kaldı.yani aralık başı yada ortası olucak inşallah.normal doğum istiyorum ama hayırlısı bakalım.doktorumda normalden yana..bazen çok heyecanlanıyorum biliyomusun..bugünlerin tadını çıkart.ağırlaştığın zaman hersey zor geliyor.bebiş kıpırdamaya başladı çok şükür ama tam net vurmuyo daha.ilerki zamanlarda çok küçükken tekme atıyo benimki diyenlerede inanıp üzülme tamam mı.öle bişi yok.çoğu kadın bunu sallıyo dikkat çekmek için 🙂 ben kendimi az hırpalamadım bu yüzden.niye kıpırdamıyo diye 🙂 senin nasıl gidiyo hamişlik anlat durumunu bakalım.rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

amma uzun yazmışsın heh hahaha

selam kızlar.ya bişi sorcam size.benim burda saf bi komşum var.3 gün önce kan tahlili yaptırmış ve sonuç 22 küsürlü bişi çıkmış.ama diyoki 26 ağustosta son adet tarihim ve 14 günlük hamileyim diyo.deli etti beni.hangi ara hamile kaldın dedim adetliykenmi dedim 😀 iddialaşıyo benimle yaa.adetten hemen sonra kim hamiş kalmış.hemde 14 günlük 😀 hem bana doktorumu soruyo nasıl diye hemde ben bakayım bi halama sorayım diyo.istanbulda tanıdığı kimseside yok benden başka.o zaman niye bana danışıyosun git kendin bul demi.hani hemen güvenmiyo benim dediğime.uyuz etti beni vallaha ıyyyy.kullanması gereken vitaminleri söylüyorum halasına soracakmış.ne halaymış be yuh 😀 hem doktorumdan memnun olmasam niye gideyim.dik dik konuşuyo bide.bi mesafeli görün sanki meraklıyım ona.gitmicem bidaha evine yemin ettim.en sevmediğim insan tipi.ahhh eşimin arkadasının eşi olmasa ben ne yapacağımı biliyodum ama 😀 suratına bi tane çarpacaktım az kaldıydı vallaha.
gonca ben bişey duydum adetten hemen sonra yumurtlama oluyormuş bazı larında bazılarında da adet omaya yakın belki üstüne görme felan sa anlamamışta olabilir tabi .bizim gelinde düğünden bir gün önce adeti bitmişti ilk gece hamile kaldı 1 aylık evliydi bir aylık hamileydi 🙂

Goncam benim allaha sukur iyi gidiyor sadece bel agrisi cekiyorum kaslarim kilitlenmis igne yedim🙂tatlim ben okudum kadinin rahmiylende alakasi varmis tekmeyi hissetmesinin..ben ablamdan biliyorum disdan bazen yigenimin ayaklari elleri belli oluyordu karni yamuluyordu yani hehe cok komik duruyordu🙂 demekki herkezde farkli oluyor..benim dogumda 8.4 insallah bende cok istiyorum normal dogumu ztn doktorum mecbur kalmadiktan sonra baska turlusunu yapmaz..ama simdiden tirsmaya basladim en cokta yirtilcam diye korkuyorum..galiba epidirual isticem..cnm 30.haftadan itibaren hurma ye bol bol dogumun kolay olurmus onuda kitapta okudum rabbim yardimcimiz olsun kolay dogum nasip etsin..ay benimde uzun oldu ama olsun hehe

Geri