Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar nasılsınız=))yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz..en güzel haberleri sizden bekliyorummm...
hamişlerrrr ben hala hamile olduğumu hissetmiyorum 4 aya girdim ama hala hiçbir duygu yokkk!sizler nasılsınızz=)

Cnm birsey olmaz korkma🙂 evet ben soda iciyorum iyi geliyor bana bence bir sakincasi yok ya ben fazla sakinmiyorum acikcasi herseyin fazlazi zarar buna gore besleniyorum ve yasak koymuyorum kendime..bel agrisi benimde var bu hafta gitmedim ise sinirler kilitlenmis dinlenmem lazim..ama normal kreste cocuklari haliyle kaldirmak zorundayim oteki arkadasta hamile artik ikimiz beraber kucakliyoruz birde hersey ingin ondan benim bel agrim🙁 ama yoksa hamdolsun iyim

canım benim kıyamma allah yardımcın olsun 🙂

slm kızlar nasılsınız bakalımm nasıl gidiyoo hayatt benim hayatta hiç değişen bişe yokk git-gel hep iş yani ayşecimmm bencee bir test yap yada dr a gitt kan testi yaptırr cnmm çünküü bazı bebişler kendini idrar testindee göstermioo kandadaa kendini göstermeyen bebişler var cnmm allttan muayene ilee 2 dk da bebeğininn var olup olmadığını sölüyolarr cnmm bölee stres yapıp beklemektense bence git cnmm

merhaba kızlar nasılsınız=))yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz..en güzel haberleri sizden bekliyorummm...
hamişlerrrr ben hala hamile olduğumu hissetmiyorum 4 aya girdim ama hala hiçbir duygu yokkk!sizler nasılsınızz=)

hehe canım bende öyleydim.yavaş yavaş karnın büyüdükçe ve ilerki zamanlarda hissetmeye başladıkça bebişini dahada anlıcaksın içinde bişi olduğunu..yani başka türlü normal bişimiş gibi geliyo insana 😀 kaç haftalık oldun sen şimdi canım.ve nasıl gidiyor hamişlik..bulantı halsizlik varmı.

Geri