Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hem kendimden hemde bazı arkadaslarımdan biliyorum bu durumu.mesela 15. hafta yada 20. haftaya yakın hissetmek çok zor bebeğin kıpırdamasını çünkü bebeğin kemikleri henüz çok gelişmemiş ve kilosu yetersiz oluyor.doktorumda aynısını söyledi.erken zamanlarda hissedilenler bağırsak hareketleriymiş yani 🙂 ben şuan yeni anlıyorum bebeğimin tekmelerini 🙂 diğerleri meğerse gazmış hehehe 🙂 ayy canım o komşumda bugün düşük yaptı biliyomusun.kıza üzüldüm her ne kadar sinirde olsam.benim dediklerim hep çıktı ama anlatamadımki.bazı şeyleri bilmek için illa dr olmak gerekmiyor.tecrübeylede alakalı.rabbim bidahakine versin sağlıklı bi hamişlik onada inş.bizlerede hayırlısıyla iyi doğumlar nasip etsin mevlam.inş hersey yolunda gider böyle..

Komsun icin uzuldum cnm insallah kisa zamanda tekrar gelir bebegi rabbim korusun bebeklerimizi..olsunncnm iyi olsunlarda sonra kipirdasinlar ztn bu haylazlar yuzunden beklemeyi iyi ogrendik🙂 az daha bekleriz hihi

hehe canım bende öyleydim.yavaş yavaş karnın büyüdükçe ve ilerki zamanlarda hissetmeye başladıkça bebişini dahada anlıcaksın içinde bişi olduğunu..yani başka türlü normal bişimiş gibi geliyo insana 😀 kaç haftalık oldun sen şimdi canım.ve nasıl gidiyor hamişlik..bulantı halsizlik varmı.
14. haftadayım bulantı ve halsizlik yok Allah a şükür bir sıkı tım yok yemek yedikten sonra şişiyoprum sadece başka sıkıntı yok şimdilik...senin nasıl gidiyor bakim...

- - - Updated - - -

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum daha öncede yazdığım gibi hep gecikmelerim oldu ama sonuç hep negatifti ama bu ay sonunda oldy salı günü 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim allah bütün isteyen herkese versin
:clapping:
hayırlı olsunnnnnn=)

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum daha öncede yazdığım gibi hep gecikmelerim oldu ama sonuç hep negatifti ama bu ay sonunda oldy salı günü 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim allah bütün isteyen herkese versin
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin diyorum bu ayda bişey var herkes hamiş oluyor inşallah bizlerinde olur.bende 15 aydır negatigflerle boğşuyorum hep .

saolun canlar destekleriniz için ama dün adet oldum sonunda olmadığını anlamıştım dr aradım dün gel dedi gittim sağda yumurtam oluşmuştu yaa o çatlamamış kist olmuş bu ay ilaç tedavisi yok gelcek ay adet oolursan gel dedi ilaç wermedi yaa kızlarr acaba kist düşermi ? hayırlısı diyelim artık napalım

Geri