Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sahile testi yaptım ben ama malesef tek çizgi çıktı ama eczacı dediki en az bir hafta geçmesi lazım dedi biraz bekleyim bi daha yapayım olmazsa .

saolun canlar destekleriniz için ama dün adet oldum sonunda olmadığını anlamıştım dr aradım dün gel dedi gittim sağda yumurtam oluşmuştu yaa o çatlamamış kist olmuş bu ay ilaç tedavisi yok gelcek ay adet oolursan gel dedi ilaç wermedi yaa kızlarr acaba kist düşermi ? hayırlısı diyelim artık napalım

Cnm uzulme biliyorum demesi kolay ama vakti var demekki daha..kist kendi patlayansa patlar benimki kendi patlamiyordu buyuyordu ameliyat olmustum..sende gerek kalmaz insallah

- - - Updated - - -

bi daha test yapmama gerek kalmadı zaten adet oldum kırmızı kart bana bu ayda yok bebiş malesef

Tatlim insallah birdahaki aya gelir melegin..

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............30 eylül
ayşe.................
asenaşule........
muamma..........
nur...................26 eylül
bitanesi...........
ceylinn.............1 ekim
blnnn...............
sunflower........10 ekim
bensude...........

ceylangözlü.....

crema...............

kızlar bir sonra ki tarihlerinizi yazın ekleyim 🙂

aynen canm bende senin gibiyim ewleneli 1 sene oldu hatta geçti ama yok wardır rabbimin bi bildiği inş fazla bekletmez rabbim bizi inş kalmaz inş tüm dilekler için sana ben bi dua söleyeyim yasin suresi warya onun içinde 7 defa mübin kelimesi geçiyo okumaya bvaşladığında yasini her geldiğinde mübin kelimesine yasin suresinin hemen arkasında mübin suresi war onu oku rabbime sığıncaz weren o oku istersen canm hemde rahatlatıyo yoruldum deme daha başındayız illaki rabbim wercek inş

sağol canım okurum bundan sonra...inşallah rabbim bize de hayırlı evlatlar nasip eder 🙂

Geri