canım üzülme inşallah bir dahaki ay olurkızlar malesef ben hasta oldum.artık güzel haberler sizden inş.
canım üzülme inşallah bir dahaki ay olurkızlar malesef ben hasta oldum.artık güzel haberler sizden inş.
kızlar pazartesi günü soğan kürüne başlıyıcam bir kere kullanmıştım ve o ay ilaçsız adet görmüştüm sonra devam etmedim inşallah yine işe yarar
inşallah canım ya evet bu gün başladım ama inanki çok zor içtim burnumu kapatarak içiyorum akşam yemeğinden öncede içmem lazım şimdiden nasıl içicem diye düşünüyorum daha önce bir kere yapmıştım ama bu kadar kötü olmamıştıhadi inş. cnm hayırlısıyla kurtul sende kistinden.birlikte hamilelik maceralarımızı paylaşalım burda.soğan kürüne başladınmı?içebiliyomusun?
malesef canım sana umut olmak isterdim ama malesef benim ki tutmadı ama tutanlar varmış diye duydum senin yaşın kaçki bu arada niye üçüncüyüde düşünmeden tüp bebeğe geçiyorsunslm arkadaslar 1.asılamamı yaptırdım ama sonuç malesef 🙁 üzücü 2.aşılamamı yaptırcam onumuzdekı hafta 1.özelde yaptırdım 2.aynı doktora yaptırmak ıstemıyorum devletle anlaşması olan bır yere yaptırmak ıstıyorum allah ısteyen herkese bebek versın.2.de olmassa tup bebekten baska çarem kalmadı🙁 2.asılaması tutan varsa bana moral olsun....
inşallah canım ya evet bu gün başladım ama inanki çok zor içtim burnumu kapatarak içiyorum akşam yemeğinden öncede içmem lazım şimdiden nasıl içicem diye düşünüyorum daha önce bir kere yapmıştım ama bu kadar kötü olmamıştı
öyle canım bende çok duydum geçen nette gördüm polikistik over hastası olan biri iyileşmiş ki bu hastalık genetiktir malesef bende de var inşallah o durumdan kurtulurumbenimde adetlerim çok sancılı geçer diye annem içirmişti banada ama bi bardağı bile bitiremedim.çok zor ama içmeye çalış cnm.kisti olanlar çok memnun.hadi bakalım şifa olsun inş.