lilyped
Hamiş Melek
benim ta 8 haziranda nasıl beklicem bilmiyorum 😕 sen gidince haber wer bana ama cnm merak ederim.bilemiyorum canım ama bende cok merak ediyorum bi dahaki randevum 16 mayısta 🙂
benim ta 8 haziranda nasıl beklicem bilmiyorum 😕 sen gidince haber wer bana ama cnm merak ederim.bilemiyorum canım ama bende cok merak ediyorum bi dahaki randevum 16 mayısta 🙂
çok saol canm aynen öle eksik olma tatlı dualarla dönüyo bu dünya rabbim olmayan herkese nasip etsinn rabbim sağsalim kucağımıza almayıda nasip etsn
benim ta 8 haziranda nasıl beklicem bilmiyorum 😕 sen gidince haber wer bana ama cnm merak ederim.
bende kendi kendime diyorum bu sunflower nerde aklımdasın saol canm allah razı olsum hepimizinki inş hayırlı doğumlar nasip etsn rabbim🙂canımmm ne kadar çok sevindim bilemezsin,tebrikler 🙂 hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah...
bende kendi kendime diyorum bu sunflower nerde aklımdasın saol canm allah razı olsum hepimizinki inş hayırlı doğumlar nasip etsn rabbim🙂
sunflower kac haftalık oldun canım ?aminnn canım 😉
slm arkadaşlar bende yeni katıldımm aranıza aynen bende istiyorum amaa... inş allah herkese istediği zmn verir bizede:9