buraya girmeyeli baya olmuş ilk bebek düşündüğüm gecen sene bu zamnlar bu forumdaydım herkez hamile kaldı hala bekliorum rabbim daha fazla bekletmesinnn
kizlar bir shey sorucam. bana da doktorum progestan yazdı ama bu hormon ilacı olduğu için biraz korkum var hormon dengesizliğinden. İlacı kulandığınızdan sonra kilo aldınızmı hiç?
ahhhhhhhhhh özlemim valla 2 ılı doldu hala yok tıkk valla bu topikte bi biz kaldık bakalım hayırlıs bee özlemim bekliyez bizde sabırlaburaya girmeyeli baya olmuş ilk bebek düşündüğüm gecen sene bu zamnlar bu forumdaydım herkez hamile kaldı hala bekliorum rabbim daha fazla bekletmesinnn
evet bende sürekli kullanıyorum çok kilo aldırdı bana 1,5 yıl kullandım ben 55 kilodan 78 çıktım şimdi 74 oldum bakalım ırakınca ilaçlr vermeye aşaldım kendiğliğindenkizlar bir shey sorucam. bana da doktorum progestan yazdı ama bu hormon ilacı olduğu için biraz korkum var hormon dengesizliğinden. İlacı kulandığınızdan sonra kilo aldınızmı hiç?
lilyped nasılsın canım naptın girdin mi detaylı ultrasona ?çok şükür cnm sırada ayrıntılı ultrason var.inşallah ondada herşey temiz çıkar bizim hastanede 4 boyutlumuş ayrıntılı ultrason çok heycanlıyım o yüzden bi an önce girmek istiyorum.sizinkinde nasıl?
ahhhhhhhhhh özlemim valla 2 ılı doldu hala yok tıkk valla bu topikte bi biz kaldık bakalım hayırlıs bee özlemim bekliyez bizde sabırla
beklicezahhh özlemim bekliyecez bakalım sabırla allahım daha fazla bekletmeden verir inşallah mucizeyii...şulecimmmm nabalım mecbuuurrrrrbeklicez