slm kızlar nasılsınız napıyosunuz bizde bebişimle büyüyoz 🙂
slm kızlar nasılsınız napıyosunuz bizde bebişimle büyüyoz 🙂
büyyümeye devam edin ayşee 🙂 inşallah koaman göbüşün olurrslm kızlar nasılsınız napıyosunuz bizde bebişimle büyüyoz 🙂
inşallah ayşecimm bekliyorum sabırla....saol canm benm şulemm inş tez zamanda sende güzel haberleri werirsinnn 🙂 seninde inş kocaman göbişin olur 🙂
amin canım inşallah. maalesef tedaviye başlayamıyoruz hala kistlerim var. doktor önümüzdeki ay başlayabiliriz dedi. dördüncü aşılama olucak. bu defa gonal f le deniyicez. eğer olmazsa tüp bebek yapıcaz artık başka çaremiz kalmadı çünkü.cnm benim RABBİM nasip eder inş. yakın zamanda.herşeyin günü saati var.neler yapıyosun tedavi falan görüyomusun seni merak ediyodum.
amin canım ama maalesef tedavi süresi uzadıkça insanın umudu da azalıyor. biliyorum yanlış bir düşünce ama elden de bir şey gelmiyor.Allahim ins yuvanizi cocukla neselendirir
canım nasılsın kaç aylık oldunuz. nasıl gidiyor hamilelik zor mu.uzun zamandır giremedim arkadaşlar herkese selam 🙂 rabbim tüm bebiş bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah...
canım benim inşallah olur bu defa tüp bebeğe gerek kalmadan.RABBİM isteyen her kadına annelik duygusunu yaşatır inş.sürekli bu şekilde dua ediyorum.anne olmak baba olmak çok büyük bi lütuf.RABBİM herkesi bişekilde sınıyo.sabret cnm karşına çıkan bütün engellere rağmen olacağına inan.dualarını da sakın eksik etme.ramazan ayı var önümüzde bak bi hadiste okumuştum ALLAH kabul etmeyeceği şeyin duasını da ettirmezmiş.bol bol dua et günü geldiğinde RABBİM vericektir.ben senin adına inanıyorum bi gün burda hamileyimmmmmmmmmm 🙂 diye yazıcaksın.amin canım inşallah. maalesef tedaviye başlayamıyoruz hala kistlerim var. doktor önümüzdeki ay başlayabiliriz dedi. dördüncü aşılama olucak. bu defa gonal f le deniyicez. eğer olmazsa tüp bebek yapıcaz artık başka çaremiz kalmadı çünkü.