S
shekerr_hale
Forum Okuru
kızlar benım de adetıme yaklasık bı hafta fılan var gogus lerım acıo bıde bı damar cıkmıs kasıklarım agrıo bunun gıbı bırcok belırtı.allahtan hayırlısı
kızlar benım de adetıme yaklasık bı hafta fılan var gogus lerım acıo bıde bı damar cıkmıs kasıklarım agrıo bunun gıbı bırcok belırtı.allahtan hayırlısı
ama son 3-4 aydır hep böyle 10 gün kala akıntım başlıyor 6-7 gün kala hafif hafif regli ağrıları 🙁(( neyse hayırlısı tabi ama nebilim her ay ayrı bir ümitleniyormuş insan yafff 🙁
asişimm sen bilirsin yinede ama istersen bi tane dene bugün 4 saat wc ye girmeyecen yapmadan önce testi ona göre![]()
hayırlısı
iki gündür azımda metalik bir tat vardı, bundan bile ümitlenmiştim acaba diye 🙂 şimdi regli sancıları başlayınca hayallerim suya düştü 🙂
Allah büyüktür kuzum
hadi bakalım hayırlısı olur inşallahh bizide haberdar et ikinici hamişimizide çıkaralımmmevet ilkindede sağ gogsumdekı aynı damr belırdı .bıde egıldıkde yada karnım yanlıkslkla bıyere degdırdgmde ıcı acıo sankı bısı varmı gıbı

selamlar kızlar bugün benim de adet günüm artık her ay umutlanmaktan hayaller kurmaktan bıktım psikolojik olarak artık adetlerim de gecikiyo bi 26.günde oluyo bi 28.günde,bazen de 30.gün oluyo bugün 28.gün bakalım hayırlısı inşallah
selam yasmin bu anlattığın belirtiler ben de her adet öncesi psikolojik olarak görülüyo ben de hep bi umut bekliyorum ama olmuyo bi türlü inşallah hamilesindir canımkızlar bende daha regl olmadım belirtilerim var biliyosunuz bugün test yapim dedim cesaret edemedim bu günde durim yarında olmazsam kesin yapıcam bu aradada gögüslerim iyice şişti kasıklarımda batma var acıyor iğne batıyomuş gibi acaba pskolojikmi böyle oluyor yaaa şaşırdım kaldımm artık bıktık gelsin bebiş yaaaa....