daha öncelerden hiç şaşmazdı 28 günde olurdum iki sene önce kürtaj oldum ondan sonra düzensizleşticnm normalde 28 günde birmi oluyosun ? ben 28 günde bir oluyorum şimdiye olmamlazımdı olmadım inş bebişin olur cnm...
daha öncelerden hiç şaşmazdı 28 günde olurdum iki sene önce kürtaj oldum ondan sonra düzensizleşticnm normalde 28 günde birmi oluyosun ? ben 28 günde bir oluyorum şimdiye olmamlazımdı olmadım inş bebişin olur cnm...
selamlar kızlar bugün benim de adet günüm artık her ay umutlanmaktan hayaller kurmaktan bıktım psikolojik olarak artık adetlerim de gecikiyo bi 26.günde oluyo bi 28.günde,bazen de 30.gün oluyo bugün 28.gün bakalım hayırlısı inşallah
kızlar bende daha regl olmadım belirtilerim var biliyosunuz bugün test yapim dedim cesaret edemedim bu günde durim yarında olmazsam kesin yapıcam bu aradada gögüslerim iyice şişti kasıklarımda batma var acıyor iğne batıyomuş gibi acaba pskolojikmi böyle oluyor yaaa şaşırdım kaldımm artık bıktık gelsin bebiş yaaaa....
hadi ikinci hamişide cıkaralım bu topikten ben öncünüz olaraktan dua ile beklemekteyim güzel haberlerinizi![]()
sen nezaman kan vericenn yada test yapıcannn hee :kaşınma: bitanem en son saat 4 de wc ye gittimmbu arada asimm aynı saatlerde yapmaya özen göster cnmm testi
saat 8 de de testi yapayım diyorum
bakalım yaa