slm kıslarrr yaa sitede yeni oldugum için unuttum ben bu sayfayıı diğer muhabbet bölümünden yazıyorum..🙂🙂🙂 canlarım çk tsk ederimm bnim çin sölediklerinize... allahım hayırlısıylaa bebişler versn bize benimde hapım bitti bakalım inş adet olmam bu ay🙂🙂🙂 adet oldugunda gel dedi doktorum tekrar ilaç yazacakmışş bıktım walla ilaçlardan gerek kalmadan hamiş olurum inş.. sabırsızlıkla 3 haftanın gecmesini bekliorum.. LAVİNNYAMM tatlımm herkesin ayrı ayrı sorunları var iştee bedenden bedene değişiyor tatlım. mesela snle aynı sorunumuz olur ama tedavisi farklı olur... benim bedenimde BEBİŞ BEBİŞ die diee kafayı yedii sanırımm🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂: sizi çk seviyorum kıslarrrr
bende 6 aylık evliyim melişler hamiş kalmak istiyorum ama eşimle tam bir birleşme yapamadık önce bunu çözmeme yardıcı oln ltfen bi fikr verrsenız sevınırım bu arada bende vajjinusmus problemi var
merhaba lavinyam.. sayfalarınızın hepsini okuyamadım ama konu belli sonuçta bende bi kaç sey söylemek istedim..
ben gectiğimiz ekim ayında umudunu yakalayanlardanım.. daha önce düşükle sonuçlanan gebeliğim olmuştu :küstüm:
o dönemi atlatıp hamile kalmak icin bi kac ay çalışmalarımız oldu.. eşim keçiboynuzu -arı sütü-polen falan bişiler kullanmıştı..
bende ateş takibi yaparak yumurtlama günümü tespit etmeye çalıştım ve o ay hamile kaldım..
bu konuda destek cok önemli asla stres yapmamamız gerekiyor..
umarım en kısa zamanda sen ve bebek isteyen diğer bütün arkadaşlar bebeklerinize kavuşursunuz
slm kıslarrr yaa sitede yeni oldugum için unuttum ben bu sayfayıı diğer muhabbet bölümünden yazıyorum..🙂🙂🙂 canlarım çk tsk ederimm bnim çin sölediklerinize... allahım hayırlısıylaa bebişler versn bize benimde hapım bitti bakalım inş adet olmam bu ay🙂🙂🙂 adet oldugunda gel dedi doktorum tekrar ilaç yazacakmışş bıktım walla ilaçlardan gerek kalmadan hamiş olurum inş.. sabırsızlıkla 3 haftanın gecmesini bekliorum.. LAVİNNYAMM tatlımm herkesin ayrı ayrı sorunları var iştee bedenden bedene değişiyor tatlım. mesela snle aynı sorunumuz olur ama tedavisi farklı olur... benim bedenimde BEBİŞ BEBİŞ die diee kafayı yedii sanırımm🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂: sizi çk seviyorum kıslarrrr
sayın melişlerim bu arada ben son gelişmeleri aktarayım sizlere bugün saat 17:30 da ovulasyon testimi yaptım ama ilk deneme başarısız bakalım yarın yine yapacam nereye kadar giderse hayırlısı olsun durmak yok yola devamm
merhaba lavinyam.. sayfalarınızın hepsini okuyamadım ama konu belli sonuçta bende bi kaç sey söylemek istedim..
ben gectiğimiz ekim ayında umudunu yakalayanlardanım.. daha önce düşükle sonuçlanan gebeliğim olmuştu :küstüm:
o dönemi atlatıp hamile kalmak icin bi kac ay çalışmalarımız oldu.. eşim keçiboynuzu -arı sütü-polen falan bişiler kullanmıştı..
bende ateş takibi yaparak yumurtlama günümü tespit etmeye çalıştım ve o ay hamile kaldım..
bu konuda destek cok önemli asla stres yapmamamız gerekiyor..
umarım en kısa zamanda sen ve bebek isteyen diğer bütün arkadaşlar bebeklerinize kavuşursunuz
meraba kızlar....
ilk önce umarım en kısa zamanda bu güzel haberi alısınız..
bende uzun süre deneyerek gebe kalanlardanım malesef sor bir süreçti benim için ateş ölçmemi denemedim,soğan ve incir kürümü bunun yanında ilaç tedavisine başlanmıştı. 6. aydan sonra ilaç tedavisinede cevap vermeyince aşılamaya gecilecekti ve eylül ayında bir ay ara verdik tedaviye oyüzden....
sonra bir mucize bebişim bana geldi
şuna anladım en büyük faktör tamamen bu düşünceye yoğunlaşmakmış sebebimiz ama umudunuzu hiç kaybetmeyin
hepinizi öpüyorummmmm
Selam kızlarrrUMarım en kısa zamanda hamişlik haberlerinizi alırızzzzz...Evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ve kese bile gelişemeden 5.ci haftamda düşük yapmıştım...Aradan geçen 2 seneden sonra tekrar bebiş istedik ama olmadı bi türlü..Sürekli adet düzensizliğim vardı..Doktorum 2011 mayıs ayında adet söktürücü verip adetimin 3.gününde hormon testleri yaptı ve prolaktinimin yani süt hormonlarımın yüksek olduğu,bununda adet düzensizliği yapıp gebe kalmamı engellediğini söyledi..Mayıs ayı ve haziran başı gibi de verdiğ ilacı içtim..Temmuz ayında prolaktinim 0 a indi ve ağustos 2011 de hamile kaldım... ..Allahım sağ salim kucağımıza aldırsın..En kısa zamandada bebiş haberlerinizi duyalım....Heee bu arada söylemeden geçemiyce.Birlikte olduktan sonra yok bacaklarını duvara daya,yok belinin altına yastık koy gibi söylenenlerin boş olduğunu anladım..Çünkü hamile kaldığım ay her birlikte olduğumuzdan sonra hep ayağa kalktım,hatta duş bile aldım =)) Olucağı varsa oluyo kesinlikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?