LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
slm kıslarrr yaa sitede yeni oldugum için unuttum ben bu sayfayıı diğer muhabbet bölümünden yazıyorum..🙂🙂🙂 canlarım çk tsk ederimm bnim çin sölediklerinize... allahım hayırlısıylaa bebişler versn bize benimde hapım bitti bakalım inş adet olmam bu ay🙂🙂🙂 adet oldugunda gel dedi doktorum tekrar ilaç yazacakmışş bıktım walla ilaçlardan gerek kalmadan hamiş olurum inş.. sabırsızlıkla 3 haftanın gecmesini bekliorum.. LAVİNNYAMM tatlımm herkesin ayrı ayrı sorunları var iştee bedenden bedene değişiyor tatlım. mesela snle aynı sorunumuz olur ama tedavisi farklı olur... benim bedenimde BEBİŞ BEBİŞ die diee kafayı yedii sanırımm🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂: sizi çk seviyorum kıslarrrr
ayy evet yaaa herkesin bünyesi farklı kiminin adeti düzenli yumurtlama olmuyo kiminin adetleri düzensiz olmuyo kiminde kist var amannn Allah kolaylık versin ne diyimm

allahım sabır versin 4 gün daha yemem gerekiyor allahım sabır versin bana bu gün sabah da yedim inanılmaz derece de miğdemi bulandırdı lavaboya koştum ama istifra edemedimm hemen uzandımm
UMarım en kısa zamanda hamişlik haberlerinizi alırızzzzz...Evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ve kese bile gelişemeden 5.ci haftamda düşük yapmıştım...Aradan geçen 2 seneden sonra tekrar bebiş istedik ama olmadı bi türlü..Sürekli adet düzensizliğim vardı..Doktorum 2011 mayıs ayında adet söktürücü verip adetimin 3.gününde hormon testleri yaptı ve prolaktinimin yani süt hormonlarımın yüksek olduğu,bununda adet düzensizliği yapıp gebe kalmamı engellediğini söyledi..Mayıs ayı ve haziran başı gibi de verdiğ ilacı içtim..Temmuz ayında prolaktinim 0 a indi ve ağustos 2011 de hamile kaldım...
..Allahım sağ salim kucağımıza aldırsın..En kısa zamandada bebiş haberlerinizi duyalım....Heee bu arada söylemeden geçemiyce.Birlikte olduktan sonra yok bacaklarını duvara daya,yok belinin altına yastık koy gibi söylenenlerin boş olduğunu anladım..Çünkü hamile kaldığım ay her birlikte olduğumuzdan sonra hep ayağa kalktım,hatta duş bile aldım =)) Olucağı varsa oluyo kesinlikle..