Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

nasıl oluyo lavinyamm sütlük hormonum çok yükselmiş annelik içgüdüsü sanırım çk düşündüğüm için vucuduma yansımış sanırım proklaktin hormonun adı o yüksek oldugunda bile hamile kalamıyormuşsun adet düzensizliğim vardı birazda o hormon yapıomuş bunu.. öle dedi dr..

anladım cnm değişik bi durum daha neler öğrenecem

canım geçmiş olsun, çok sevindim hayırlısı olsun inşallah tez vakitte neticesini alırsın 🙂

çook teşekkür ederimmm canımmm inşallahh bakalım Rabbim ne kısmet edecek bizlere 🙂

inş bu ay gleır melegn lavınyam ben oluruna bırkatım artık yaa cok dusunmemeye calısıyorum yaza tekrar asılama deneyecekmısız olmassa tüp bebege gecıs baslıcak allah nasıb ederse ama belkı su hayıtın faydası olurda kendılıgınden oluverır bide bu ay kıstım var glaıba kasıklarımda karnımda sızı yapıyo ama onun ıcın fılan hıııcc doktora gıdesım yok

şimalcimm bence erteleme canım ne kadar erken gidersen senin için o kadar iyi olur bide sen aşılama denedin mi ki de hemen tüp bebek diyosun canım.

cok sevındım senın adına inş bekletmeden gleeır melegın pko gerıleyebılıyomuymus demek buna kendı adımada sevındım 😀 haydi calsımalara devam incir kürünü denedınmı asim cok faydalı benım o göbekten ıgnelerle yumurta buyumuyodu o gun gelıp ıncır suyu ıcıyordum ertesı gune ıkı mm büyümus oluyodu

ben 22 yaşındayım canım 19 yaşımda bekarken öğrendim polikistik over olduğumu ve 3.5 4 senedir hiç aralıksız ilaçlarımı kullandım ve geçn hafta muayne olmuştum polikistik over için dün de dedi doktor oligolüvasyon olduğumu ve bunuda klomenle 6 aya kadar hamile kalamazsam kendiliğimden ozaman klomene ve yumurta takibine başlayacağız ben pko olayına çok şaşırdımm inanamadım hatta :D:D teşekkür ederimm canım güzel dileklerlerin içinde :kiss: İncir kürünü denemedim ama hemen deneyecem bide çörek otlu ballı karışım var onada doğal folik asit diyorlar onuda deneyecem hayırlısı bakalım hepimiz içinde canım.
asi bu güzel gelişmelere çok ama çok sevindim canım🙂🙂hadi bakalım 6 ayı bile bulmadan tez vakitte hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahhh...

halecimmmm çok teşekkür ederimmmmm bitanemmmmm çok sağolll :kiss: inşallahhh hepimiz beklemeden hamile kalırız canım benimm rabbim hepimizide sevindirsinnn inşallahh :kucaklama:

slm bnde geldimm.. canım çk güzel seyler yazmışsın inş... dediğin gbi olur hepimizin bebişleri olur allah herkesin gönlüne göre bi bebiş verir inş.. benimde adet düzensizliğim vardı yeni basladım sayılır tedaviye daha önce doğum evine gittim testler ilaçlar bi işe yaramadı fakülteye sevk ettiler 1 yılda oraya gittim geldim dünyanın testleri tahlilleri yapıldı rahim filmine girdim herşey normal tahlillerin hepsini topladık dr. göstercez burda dr olmaz burası test yeri dediler kaynar sular döküldü başımdan aşağıya 1 senemii mahvettiler...eşimde kızdı özel anadolu hastanesine gittik tahlil yaptırdım süt hormonum yüksek çıktı dr dediki suanda senin vucudun doğum yapmış ve bebek emzirme modunda dedii bunun içinde gebelik olmaz dedi DOSTINEX verdi kullandım tekrar tahlil yaptırdım hormonum düzelmiş..( tabiki bu hormon beni mafetti dr dediğin gibi bebeğim varmış gibi hissediyordum hapı kullandıktn snra hormonum düştüktn snra sanki bebeğimi kaybetmi,ş gbi oturup ağladım bunun sinir stresini de düşünün artık) suanda KLOMEN kullanıyorum henüz 1 . kutudayım pazartesi basladım yarın biticek doktorumda ilacı iç adet olduktn snra gel dedi kntrol edicekmiş gerekirse yeniden klomen vericekmiş bakalım nolcak sabırsızlıkla beklemedeyim... BENDEN BU KDR..🙂

slm canım hoşgeldin aramıza aa ilk defa duyuyorum bu durumu Rabbim en kısa sürede hakkında hayırlısını versin inşallahh canımmm inşallahh çok fazla beklemezsin sende canım. hadi bakalım hayırlısı

benıde alın aranızaaa:tik::tik:

almazmıyız canım hoşgeldin aramızaaaaaa :kiss:

anladım cnm değişik bi durum daha neler öğrenecem

lavişimmmmmmmm :kiss:

lavişimmmmmmm bitanemmmmm bende inan seni çok ama çok seviyorumm birtanemmm Rabbim gönlüne göre versin canım benim senin şurada ben hamileyim demeni inan ki canı gönülden istiyorummm kardeşimmmmmm ve inanıyorumda biz de anneee olacağızzzzzzzzz:deli: hepimiz için hayırlısı olsunnn kızlar hepiniz dualarımdasınız :kiss:

lavişimmmmmmm bitanemmmmm bende inan seni çok ama çok seviyorumm birtanemmm Rabbim gönlüne göre versin canım benim senin şurada ben hamileyim demeni inan ki canı gönülden istiyorummm kardeşimmmmmm ve inanıyorumda biz de anneee olacağızzzzzzzzz:deli: hepimiz için hayırlısı olsunnn kızlar hepiniz dualarımdasınız :kiss:

bitanemmm inşallah cnm yaaaa

bende 6 aylık evliyim melişler hamiş kalmak istiyorum ama eşimle tam bir birleşme yapamadık önce bunu çözmeme yardıcı oln ltfen bi fikr verrsenız sevınırım bu arada bende vajjinusmus problemi var

bende 6 aylık evliyim melişler hamiş kalmak istiyorum ama eşimle tam bir birleşme yapamadık önce bunu çözmeme yardıcı oln ltfen bi fikr verrsenız sevınırım bu arada bende vajjinusmus problemi var

canım vajinusmus hastaık deği psikolojik onun için egzersiz yapabilirsinn zaten bebek içinde tam bireşme oması gerekiyor ona göre yardımcı oluruz sana canım 🙂

slm kıslarrr yaa sitede yeni oldugum için unuttum ben bu sayfayıı diğer muhabbet bölümünden yazıyorum..🙂🙂🙂 canlarım çk tsk ederimm bnim çin sölediklerinize... allahım hayırlısıylaa bebişler versn bize benimde hapım bitti bakalım inş adet olmam bu ay🙂🙂🙂 adet oldugunda gel dedi doktorum tekrar ilaç yazacakmışş bıktım walla ilaçlardan gerek kalmadan hamiş olurum inş.. sabırsızlıkla 3 haftanın gecmesini bekliorum.. LAVİNNYAMM tatlımm herkesin ayrı ayrı sorunları var iştee bedenden bedene değişiyor tatlım. mesela snle aynı sorunumuz olur ama tedavisi farklı olur... benim bedenimde BEBİŞ BEBİŞ die diee kafayı yedii sanırımm🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂: sizi çk seviyorum kıslarrrr

evet cnm asime katılıyorum gevşetici ilac alabilirsin mesela tabi eczaneye danış önce zararlı bi lac olmasın da

Geri