pelishh
Hamiş Melek
merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldiniz bende hormon tahlili yaptırdım geçen hafta çok şükür hormonlarım da birşey yok temiz çıktı bir tek ovulugasyon yani yumurta azlığı var şimdilik folikasit ve çörek otlu ballı karışım deniyorum doktorum kendiliğinden 6 içerisinde hamile kalabilirsin kalamzsan gel yumurta takibi başlatalım dedi umarım gerek kalmaz :hıms: bende ilişkiden sonra en az yarım saat bacaklarımı duvara dayıyorum bide totişimin altına yastık koyuyorum en azından önce eşim duşa giriyo o çıkana kadar böle kalıyorum Rabbim arkadaşlarıma ve banada nasip etsin inşallah 🙂
Hoş bulduk kuzum...İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda gelir bebiş bekletmez daha fazla
Hormonlarında normalmiş cnm çok güzel..Dediği gibi 6 ay içnde olmazsa yumurta takibiyle 1-2 ayda tutuveriyo..
hayırlısı cnm yaa
allahım sabır versin 4 gün daha yemem gerekiyor allahım sabır versin bana bu gün sabah da yedim inanılmaz derece de miğdemi bulandırdı lavaboya koştum ama istifra edemedimm hemen uzandımm
UMarım en kısa zamanda hamişlik haberlerinizi alırızzzzz...Evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ve kese bile gelişemeden 5.ci haftamda düşük yapmıştım...Aradan geçen 2 seneden sonra tekrar bebiş istedik ama olmadı bi türlü..Sürekli adet düzensizliğim vardı..Doktorum 2011 mayıs ayında adet söktürücü verip adetimin 3.gününde hormon testleri yaptı ve prolaktinimin yani süt hormonlarımın yüksek olduğu,bununda adet düzensizliği yapıp gebe kalmamı engellediğini söyledi..Mayıs ayı ve haziran başı gibi de verdiğ ilacı içtim..Temmuz ayında prolaktinim 0 a indi ve ağustos 2011 de hamile kaldım...