Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Hoş bulduk kuzum...İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda gelir bebiş bekletmez daha fazla Hormonlarında normalmiş cnm çok güzel..Dediği gibi 6 ay içnde olmazsa yumurta takibiyle 1-2 ayda tutuveriyo..

Hoş bulduk kuzum...İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda gelir bebiş bekletmez daha fazla Hormonlarında normalmiş cnm çok güzel..Dediği gibi 6 ay içnde olmazsa yumurta takibiyle 1-2 ayda tutuveriyo..

ayyy inaşallahh canım inaşallahh merakla ve ümitle beklemedeyiz ama bakalımmm hayırlısı tabiiki 🙂

eşinde kullanıyo mu peki? bizde hep eşim kullandı ben tadlarını begenmedim hiç 😕

evet cn eşimde kullanıyo ikimizde tuttuk bi ucundan işte hayırlısı cnm yaa

ayy cnm süpersiniz yaaa bende aynı senin durumundayım inanamıyorum gercekten bende aşılama aşamasında durdum ve gitmedim daha ara vedik dr a şimdi işte dediğim gibi hayıt suyu filan kullanıyorum senin gibi benim bebişimde inşallah cok sağol bizimle paylaştığın için moral oldu vala bana

canımsın benim yaaaa hep aklımdasın asimm aşkımcım dayan biraz yaaa inşallah işe yarar seni cok seviyorum biliyosun bitanem inşallah olumlu sonuclar alacaksın cnmmmm

h.geldin pelişşş cnmsın yaaa valla anlattıkların bana öyle moral olduki anlatamam yaaa bende dr a cok gittim 1 yıl boyunca ama artık ara verdim sıkıldım bende klomen filan kullandım ama kullandığım ilaclarında faydası olmuştur inişallah

bu arada dün de 2. ovulasyon testimi yaptım oda negatif cıktı bugün yine yapacam 3. gün olacak adetimin de 13. günü oluyo bugün bakalım hayırlısı diyorum

allah kimseniin kucagını boş bırakmasın en kısa zamandada bebişlerimiz gelsin bize fazla bekletmesin rabbim gönlümüze göre versin meleker🙂

aynen lavinya bizde son gaz çalışmalara devam ediyorum ve artık eskisi kadar takmıyorum kafama melegim bi gün gelcek biliyorum sadece bizi biraz sabırsızlaştırıyor o kadar