ciel tebrik ederim cnm rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin melegini darısı tüm isteyenlere içindede bana bende perşembe kan yaptırcam 6 gün geçmişti çıkmamıştı bide kanda yaptırıcam 9 gün geçiyor ozaman bakalım ne var ne yok cuma günüde randevu aldım dr gidicem inşllh bebek için giderim dr banada dua edin kızlar hepinizi seviyorum
kızlar Allah hepinizden tek tek razı olsun 🙂 Ne muradınız var ise versin inşallah, dualarınızı duydum/gördüm ya inanın içime su serpildi 🙂 Rabbim hepimize hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi inşallah 🙂)
seviyorum sizi çooook 🙂
kızlar adetim 30 martta ama ben dayanamayıp bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı.hamile miyim acaba sevinemiyorum da çizgi silik olduğu için..😕
canım silik çizgi + demek diye biliyorum ama bence adet gününde veya 1 gün geçince bir kanda HCG bak derim.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah tamamına erdirsin 🙂
ayyy canımm sıra sendemi yoksa hamişlik yolundabir kaç gün geçsin sende bir test yap bakalım inşallah hayırlısı olur bitanemmm dualarımmdasınn sende
ayyy bitanemmm yaaaaminn inşallahh Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙂
ciddimisinnnnnnn ayy bir hamiş daha mı yaniiiiiiiiiiiiisilikse tamamdır hamiş sayılıyorsun ama sen yinede günün geçince tekrarla testi olmadı kan testi yaptırırsınn ayy bugün ne güzel haberler alıyoruz yaaa çok sevindimm canım benimmmm
ne güzel ya😀 hamilelerimiz artıyor inşallah sağ sağlim alırsınız kucaklarınıza darısı tüm isteyenlerin başınaa🙂
ciel tebrik ederim rabbim kucagına almayııda nasip etsin kendine ii bak cnm rabbim sonuna kadar götürsün inş...
ciel tebrik ederim cnm rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin melegini darısı tüm isteyenlere içindede bana bende perşembe kan yaptırcam 6 gün geçmişti çıkmamıştı bide kanda yaptırıcam 9 gün geçiyor ozaman bakalım ne var ne yok cuma günüde randevu aldım dr gidicem inşllh bebek için giderim dr banada dua edin kızlar hepinizi seviyorum
kızlar Allah hepinizden tek tek razı olsun 🙂 Ne muradınız var ise versin inşallah, dualarınızı duydum/gördüm ya inanın içime su serpildi 🙂 Rabbim hepimize hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi inşallah 🙂)
seviyorum sizi çooook 🙂
slm kıslar bugünde olmadım adet🙂mevsim değişikliğinden filanda adet siklusu değişebiliyor..fazla umutlanmak istemiyorum zaten birşeyde hissetmiyorum..Allah'tan hayırlısı beklemeye devam..
kızlarrr günaydınnnnn...Doktordan geldim.Klomen vermişti geçen ay kullandım bitti kontrole gitmiştim..2 tane nur topu gibi folikülüm var 🙂 biri 17 mm diğeri 12 mm....Bugünden itibaren gün aşırı çalışmalar var 🙂 dua edin canlarım,hayırlısıyla nasip etsin Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?