defne defne
Hamiş Melek
3gün doğum günü kutladık deme sakın valla şuracıkta biyaşıma daha girerim 

canım asicimmm dün nete giremedim kuzum doğum gününü kutlayamadım. canım nice senelere sağlıklı mutlu ve eşinle birlikte girmeyi nasip etsin Allah.Yakışıklımın dediği gibi inşallah yeni yaşında sana hayırlı ve sağlıklı bir bebiş verir😀
slm canlar günaydın...nabersiniz .teste son 7 gün kaldı ama inanılmaz sancım var.anlatamam yani.bakalım artık inş bebiş sancısıdır diye umud ediyorum neyse hepinizi kocaman öptmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnn iyi haftalar fıstıklı lokumlarr🙂 ben hala çok düzelmiş değilim ama idareediyorum.antibiyotik almadığım için iyileşme sürecim uzuyo tabi bana hertür antibiyotik dokunuyo kullanamıyorum hiç🙁 neyse şuan benden önemli eşimin ense kısmından başlayan baş arkası ağrısı var çarş. yada perş. randevu alıcaz inşallah basit bi sebeptendir geçer.ya bide çok önemli bir ayrıntı oldu eşim bana nerdeyse ilk defa dün akşam bebeğimizin olmasını çok istediğini gözleri dola dola söyledi inşallah olur artık falan dedi.bence bebeğimiz babasının onu çok istediiğini duymayı bekliyodu vede artık duyyydddduuuuu🙂 çok bekletmez gelir diye düşünüyorum🙂
şimdilik bu kaddar hadi sizde çabuk gelin çıldırtmayın beni![]()

essencim böyle günü geçince ümitleniyoruz sonrada hayal kırıklığı oluyo ama ben bişey duymuştum vede doğruluk payı oldunu düşünüyorum hamile kalınacak aydan bir yada iki ay önce regl gecikmesi çok yaşanırmış rahim kendinimi ne hazırlıyomuş.inşallah sendede durum budur canım hayırlısı olsun.
ben kendimi bildim bileli hep gecikiyo hiç gününde olmuyo yaaa üfff püfff off yani 
yaa kıslar cok kötü bişi oldu yaaa eşim kaza yapmış daha doğrusu arkadan bi motorcu gelmiş carpmış arabaya hastanaye götürmüş adamı bide karısı cocuğu varmış motorda ayy yaaa elim ayağım titriyo
lavinyacım ben malesef bebişimi kaybettim beni hamişler listesinden çıkarırmısın çok kötüyüm şu anda kendimi toparlayan akadar uzuuuuuun bi süre olamam buralarda inşallah geri geldiğimde bütün bebek isteyenlerin hayırlı haberlerini alırım bu arada yeni hamişler varmış tebrik ederim hepsini Allah tamamına erdirsin inşallahAllah düşmanıma vermesin derler ya öyle bi acı yaşıyorum şu anda 4 gün oldu bebişimi kaybedeli bi taraftan sancım hala devam ediyo diğer taraftan içim yanıyo sanki dedim ya Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın iki aylıktı bebişim ama ne farkederki o da benim bi parçamdı işte hamiş arkadaşların Allah bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Bur-aycım yaaa gerçekten çok üzüldümm canım benim ama demekki dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuşRabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile tekrar nasip eder inşallahh diyecek bişey bulamıyorum...
ugur meleklerim,
sizleri cok seviyorum,guzel dilekleriniz icin cok tesekur ederim,Allahim insallah herkese yastsin hamileleik telaslarini,..gecen bikac gun cok giremedim nete kimi melekler hastalanmis🙁cok gecmis olsun onlara....kizlar bende de mide bulantisi ve dis agrisi hayatimi allak bullak etti,en son dayanamayip bi AGRI KESICI aldim,Dr.al dayanamazsan demisti ,dis agrisi berabt biseymis😕(ilac aldim diye de vicdanim sizlio ama geceye kadar dayandim ve gece daha da arrti)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
birde kizlar,ben sizlere ABD den yaziyrum ve aramiizda 8 saat fark var,bu yuzden sizler netteyken ben uykunun en derin kisminda oluyorum yada tam tersi..o yuzden siz butun sohbetleri yapip bitirdignizde ben de gunun ozeti olarak okuom onlari,eger arada soru sorup benim cevaplamadigim varsa ozur dilerim gercekten cunku sayfa sayfa takip etmek zor oluo...
kizlar bu baslikla hep guzel seylerimizi paylasiriz insallah...hamile listemizin en kisa zamanda dolmasi dilegimle..........
slmmm taze hamişimmmmmmmm nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarımofff diş ağrısını çok iyi bilirim ben canım inşallahh birdaha ağrımaz dişinn hem doktorun zarar vermez dediyse sen içini rahat tut bişey olmaz
![]()
asimmm nerde yaaaaaaaaaaa.......
geldimmmm bitanemmmmmm geldimmmmmmm![]()
eşim pazar günü doğum günüm için hiç birşey yapmadı sadece sabah elinde çiçekle geldi :hıh: bende bütün gün trip attım ama sonra kendini affettirdi
güzelce tatil yaptık bana hediyeler aldı gezdik tozduk ohh bütün sinirim stresim gitti
ama bugün çok yorgunum uykum var
gerçekten keyif alarak izledik eşimde çok beğendi sizde izleyinnnnnnnnnnnn
aşkitomu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eminim oda seni çok seviyoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr🙂 tatilinize ne güzel geçirmişiniz hem keyifli hem romantik eferin size hep böyle mutlu olun inşallahhh canımmmGünaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm![]()
Dün 23 nisandı o yüzden bizede tatildieşim pazar günü doğum günüm için hiç birşey yapmadı sadece sabah elinde çiçekle geldi :hıh: bende bütün gün trip attım ama sonra kendini affettirdi
güzelce tatil yaptık bana hediyeler aldı gezdik tozduk ohh bütün sinirim stresim gitti
ama bugün çok yorgunum uykum var
![]()
birde pazar günü film izledik çok güzeldi yaaa tam benlikti hamilelik üzerine bir filmdi sizede öneririm kızlar filmin adı Mutlu bir olaygerçekten keyif alarak izledik eşimde çok beğendi sizde izleyinnnnnnnnnnnn
![]()
bu arada ben eşime aşığım yaaaaaaaa:hıms:aşkitomu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()

pazar sabahı test yaptım ama negatif çıktı güya eşime süpriz yaparım diye düşünüyodum ama fos çıktı
ne adet belirtim var nede gebelik en iyisi söktürücüyü bugün alıyorum öfff sıkıldım artık
neyse moral bozmak yok çok mutluyum
eminim oda seni çok seviyoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr🙂 tatilinize ne güzel geçirmişiniz hem keyifli hem romantik eferin size hep böyle mutlu olun inşallahhh canımmm![]()

günaydın herkeseeeee
yarın büyük gün adet günüm. şu an hiç bir adet belirtim yok henüz 4 gün önce kanda baktırdım negatif çıkmıştı o yüzden kırmızıları bekliyorum. ama bu aydan itibaren polklinikten takipli olmaya karar vermiştim. daha planlı çalışlacağım inşallah olur eğer olmazsa Allah büyüktür nasip ettiği zaman bebişime kavuşurum inşallah. şimdilik benden bu kadar çok yoğun hastane bugün fırsat buldukça sizlere katılmaya çalışacağım
herkesi çokkkkkk öpüyorummmmmmm