ÖZLEM inşallah hamilesindir hadi bakalım
inşallah canım inşallah beklicem hiç test yapmadan
ÖZLEM inşallah hamilesindir hadi bakalım
6 gunum kaldi ama nedense heyecanim falanda gitti aklima gelmiyor sanki bebis falan ne zaman takvime baksam o zaman.. bu aralar yataktan hic kalkmak istemiyor canim ndense oglum sacimla gozunle oynayip zorla uyandiriyor beni.. ufff.. ama gogus agrimda biraz hafifleme var hala dokununca agri var ama yururken kosarken o kadar acimiyo artik.. bakalim artik hayirlisi neyse o olsun.
oyy unuturmuyum cnm benimama özletiyorsunuz kendinizi şöyle bir görünüp kaybolmak varmı öle
dualrımız seninle cnm sınavındada başarılar Allah yar ve yardımcın olsun inşşş
almire kıss nereye koşuyon öyle senkoşarken o kadar acımıyo demişsin de nereye koşuyosun cok merak ettim
neyse inşş adet olmazsın da hamiş ilan ederiz seni de 🙂
cnm benim h.geldin seni görmek ne güzel ayy arada gelin bari böyle yaa ne güzel görünce seviniyorum ben hadi inşş olumlu sonuclarla gelirsin cnm benim Allah yardımcın olsun inşşş bu arada adetlerimiz aynı günlere tekabül ediyor🙂
Kıızlar gene ben geldim adetim 20 gün gecikti sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı inanamadım şimdi tekrar farklı bir eczaneden farklı marka test alıp tekrarladım oda pozitif çıktı... Sizce yalnış olma payı varmı acil cevap lütfen🙂
ayyyy artık bende hamiş listesindeyimmmm teşekkür ederimmmmayyy cnmm yaaa başım çok kalabalık bu ara kusura bakma 🙂 hemen hemen ekliyorum seni de 🙂

20 gün gecikme ve pozitif iki test hayırlı olsun gülüm daha ne olcak bence bi kan testi yaptır gör bak oda pozitif çıkcak içime doğdu 5 haftalık hemdeKıızlar gene ben geldim adetim 20 gün gecikti sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı inanamadım şimdi tekrar farklı bir eczaneden farklı marka test alıp tekrarladım oda pozitif çıktı... Sizce yalnış olma payı varmı acil cevap lütfen🙂

mutiim canım çok sevindim sanmıyorum yanılma payı yoktur 2 tane yapmışsın inş bu sefer meleğin gelmiştir kuzumm...Kıızlar gene ben geldim adetim 20 gün gecikti sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı inanamadım şimdi tekrar farklı bir eczaneden farklı marka test alıp tekrarladım oda pozitif çıktı... Sizce yalnış olma payı varmı acil cevap lütfen🙂