LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
amin arkadaşım hepimizin hakkında hayırlısı, inşallah rabbim hayrılı ve tez zamanda sağlıkla kısmet etsin bebişlerimize kavuşmayı 🙂
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 🙂
amin arkadaşım hepimizin hakkında hayırlısı, inşallah rabbim hayrılı ve tez zamanda sağlıkla kısmet etsin bebişlerimize kavuşmayı 🙂
yap asicim dün yapmamışsın bak bugün yap kesin
günaydın kızlarrrr..
asicim her gün ve aynı saatte yapmaya çalış testi.. LH piki bazı durumlarda 2 gün sürebiliyor ancak ilk yükseldiği zamana yakın yakalamak önemli hatta bazı kadınlar 8 saat arayla günde iki kere yapıyorlarmış (çok gerekli değil ama anlık LH pikini yakalamak için yapıyorlar) sen eşin olmasa da yap, yumurtlamanın hangi güne denk geldiğini bilmen ileriki aylar için gerekli olabilir.
kuzum bide bence kocan döner dönmez denemeye başlayın 🙂 ne zaman gelecek? birde bugün adetinin kaçıncı günü?
bu arada adetimin 14. günündeyim eşimde cuma akşamı evde
ama testlerim gittikçe koyulaşıyor bakalım bu akşam ne olucak normalmi bu sizce 😕 amin arkadaşım hepimizin hakkında hayırlısı, inşallah rabbim hayrılı ve tez zamanda sağlıkla kısmet etsin bebişlerimize kavuşmayı 🙂
agır yasamaktan bıktım 3 aydır gercekten ne bıyere gıder oldum nede doru duzgun keyfm yerınde bugun doktordan snra karar verecegım hayatıma 21 yasındaym evde pinetklemekten hayatıma renk gelsın dıeo hamıle cabalarından usandım hıc bır erkek bızım yasadıklarımızı yasamıor nede anlıyor anlıyorum desede.calısmaya karar verdım calısıocam kılo verıcerım eskı guzellıgıme gerı donucem herkes nolmus sana dıo.hamıle kalırsamda calısrken beklemedgm bı anda olsun.calısıcam yıcem iççem gezcem..

asim bence normal ben 14. günde + yakaladım ve muhtemelen 15. gün akşamı veya 16. gün sabahı ovulasyon olmuştur.. yani bugün yakalarsan hemen ümitsizliğe kapılma 24-48 saat arasında ovulasyon gerçekleşiyor ve o yumurta 6-24 saat arasında döllenebiliyor 🙂
ayy şaka bi yana da benim şimdi yumurtam olursa cuma akşamına kadar dayanır mı ki yaa yaa üff
ben gün de deneyeyim hayırlısı artık 
kizlar morelimizi bozmayalım nezaman kısmetse ozaman olur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmıs napak dimi 🙁

üff yaa eşime diyeyimm yumurtlama zamanım izin al eve gelayy şaka bi yana da benim şimdi yumurtam olursa cuma akşamına kadar dayanır mı ki yaa yaa üff
ben gün de deneyeyim hayırlısı artık
dayanır asicim sen merak etme 🙂 yanlız kız şansı azalabilir biraz 🙂 Allahım hayırlısını versin hiç sıkma canını benim içime çok güzel şeyler doğuyor bugün hepimiz için heheh 🙂