Telefondan yazıyorumda sanırım ôbur msj m duzgün cıkmadı ececim üzülme inş gùzel haber getirceksin bize kendını sıkıntıya sokma tatlım allah bizi evlatsız bırakmaz sokakta dolu çocuk bizemı kalmadı inan bırgun hepimizın olur üzülmeyın kizlar oluruna bırakın gitsin hamışlık hepimize süprùzz gıbı olsun
aminnn koyu siyahım 🙂 senin ovulasyon testleri nasıl gidiyor bakalım? kaçıncı gündesin? + var mı?
bende gecikme dışında pek birşey olmadı, aynı adet olacak gibi ağrım başladı 5-7 gün öncesinde birde akıntım başladı ama bunlar hep olurdu hatta üfff yine adet gelio dedim, sonra 1-2 gün gecikince idrar testi yaptım - çıktı yine yok psikolojim bozuldu herhalde ondan bu kadar gecikio dedim kendi kendime 🙁 sonra toplam 5 gün geçince (28 gün olarak hesaplarsan gecikmeniin 5. gününde) kan testi yaptırdım onda çıktı ama değerim düşüktü, pazartesi tekrar yaptırdım 2'ye katlama olmuş ama yinede düşük diye dr cuma - cumartesi gel öyle bakalım garanti olsun dedi 🙁 hala kendimi hamile hissetmiyorum bebeğe bir şey olsaydı kanamam falan olurdu değil mi??
rica ederim hiçde çok değil 🙂 çok çok açık sarımsı yani aslında krem rengi veya ekru diye bilirim. normalde ben çok kuruyumdur hatta rahatsız olurum bu kurulktan ancak şimdi sürekli günlük ped kullanıyorum çok çok değil belki ama nemli hissediyorum kendimi :/ ne demekse bu da 🙂
ne kadar kaldı adetine?