M
*Melek*
Forum Okuru
kız muhteşem gözüküyor senin yaptığının görüntüsüde böyleyse kocişin yaşadı bugün desene. ben malesef bugün geç çıktığım için yemek yapamıycam ama yarın bende aynı yemeği yapıyım aşkıma
bursa geceleri güzeldir.evlenmeden önce amma gezerdim ikiz kardeşimle hee.akşamları eve girmezdik desem yeridir valla 😀 evlendim oturdum ...... üstüne![]()
geceden korkarım yani senin anlayacağın ne demişler sabahın şerri akşamın hayrından iyidir 
kız muhteşem gözüküyor senin yaptığının görüntüsüde böyleyse kocişin yaşadı bugün desene. ben malesef bugün geç çıktığım için yemek yapamıycam ama yarın bende aynı yemeği yapıyım aşkıma
kızlar ya benm goguslerım şişti ama agrı acıma filan yok bide sag gogsumde belirgin bi damar çıktı regl tarıhım yaklastıgı içinmi acaba?
bakalım adetin gelsin bi nolacak adetten de olabilir belki yani en iyisi adet gelsin öyle bakalım cnmm oluruna bırak kıss göğüslerini bakıp durma onlara 
tatlım sen hangi hastanede çalışıyosun üni.hastanesinde çalışmak zordur çok yoğun olur yorulma çok haklısın.aynen istanbulun karmaşasından kurtulmak için herşeyi yapardım. o kadar yoruluyorki insan bu karmaşada. inan canım perşembe günü bir gün iznim vardı ve sabah eşimi işe uğurladım 7 gibi yattım geri ve saat beşe kadar uyumuşum hayret ettim kendime, dinlemeye o kadar ihtiyacımız varki. hatta üniversite hastanesinde olmasam tayin isteyip şöyle ufak bir şehre gitmek istiyorum valla. lavişim sen bu konuda çok şanslısın antalya çok güzel şehir
benim baba tarafımda nerdeyse komple bursada arasıra gideriz evet harika bir şehirdir.benim kocanında görev yeri burası olmasa valla bende kendi memleketeim bursaya taşınmak isterdim çokkk özlüyorum orayı ama haftaya 3 günlüğüne gidicez inş..ahh memleket ahhh
ağlama şekerim kıyamam boşver geçti zaten neler geçmiyoki hayatta ...offf defne ya ağlattın beni gercekten🙁(
benim eşimde selanik göçmeni🙂 2 teyzemde tekirdağda yaşıyo oraya evliler🙂dayımlarda çerkezköyde🙂ooo neçok ortak yanımız varmış gonca🙂evet canım BUR SA LI YIZ KA DE Rİ MİZ heheheheinegöl köfte yerine bence iskender ye o daha güzel hmmm özledim valla hee.benim rahmetli annemin rahmetli babası yani dedoşumda selanikli.ama anne tarafımın hepsi tekirdağlıdır.babamda diyarbakırlı ne saçma olmuş demi aslında 😀
nasılmı? bide soruyomusun harikaaa tabiki.çok kötüsün laviş nerden bulakta yiyek şimdi çokta uzaktasın gelemeyizde aşk olsun sana🙁kıslar akşama pilav üstü kavurma cacık salata yaptım menüm nasıl
![]()
![]()
![]()
hadi hadiiiii sen gecelerin kadınısındırgeceleri gezmeyi sevmem bengündüz gözümle o güzelliği görmem lazım
![]()

bursa geceleri güzeldir.evlenmeden önce amma gezerdim ikiz kardeşimle hee.akşamları eve girmezdik desem yeridir valla 😀 evlendim oturdum ...... üstüne![]()
ay çok hoşsun gonca neyin üstüne oturdun kızzz🙂tatlım sen hangi hastanede çalışıyosun üni.hastanesinde çalışmak zordur çok yoğun olur yorulma çok haklısın.
benim baba tarafımda nerdeyse komple bursada arasıra gideriz evet harika bir şehirdir.
ağlama şekerim kıyamam boşver geçti zaten neler geçmiyoki hayatta ...
benim eşimde selanik göçmeni🙂 2 teyzemde tekirdağda yaşıyo oraya evliler🙂dayımlarda çerkezköyde🙂ooo neçok ortak yanımız varmış gonca🙂
nasılmı? bide soruyomusun harikaaa tabiki.çok kötüsün laviş nerden bulakta yiyek şimdi çokta uzaktasın gelemeyizde aşk olsun sana🙁
hadi hadiiiii sen gecelerin kadınısındır
ay çok hoşsun gonca neyin üstüne oturdun kızzz🙂
yok bee geceler nerde ben nerde