selam tatlım biz aynıyız ama sende güzel gelişmeler olmuş fındığını görmüşsün🙂 yumurtladığın günün biönemi yok doktorlarca onlar hep son reglinde hesaplıyolar buna göre 5hafta 5günlük oluyo senin fındık🙂
defne sen aşmışsın yavrucummmm

selam tatlım biz aynıyız ama sende güzel gelişmeler olmuş fındığını görmüşsün🙂 yumurtladığın günün biönemi yok doktorlarca onlar hep son reglinde hesaplıyolar buna göre 5hafta 5günlük oluyo senin fındık🙂

ayıpettin sorsorslmmmm ben de geldim sonunda. benimde bikaç sorum olacak. sorayım mı 🙂
iğğğ şuan gözüm bişi görmiyoslmmmm ben de geldim sonunda. benimde bikaç sorum olacak. sorayım mı 🙂
h.g melekcimmmmmm 
slmmmm ben de geldim sonunda. benimde bikaç sorum olacak. sorayım mı 🙂

yavru kuşum ben hamişlik konusunda yüksek lisans yaptımdefne sen aşmışsın yavrucummmm![]()
2 senedeyavru kuşum ben hamişlik konusunda yüksek lisans yaptım2 senede

inşallah canım ya kısmet işte kalırım diyenin olmuyo kalmam diyenin geliyo 🙂 sen neelr denedin hamişlik için ?defnem ben 34 günde adet oluyorum normalde.hmm anladım tıbba göre ben 5 hafra 5 günlük hamişim hee vay bee 😕 bende hamiş oldum ya hiiiç üzülmeyin.sizde kalacaksınız dedi dersiniz 🙂 valla yapmadığım şey kalmamıştı kocişle heiğğğ şuan gözüm bişi görmiyo
yavru kuşum ben hamişlik konusunda yüksek lisans yaptım2 senede
he valla benimde az kaldı bitirecem yüksek lisansımı![]()