defne defne
Hamiş Melek
suzucum asi adet olmadı canım bugün söktürücü alcaktı neyaptı bilmiyorum.asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adet oldnmu nerdesn kız
suzucum asi adet olmadı canım bugün söktürücü alcaktı neyaptı bilmiyorum.asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adet oldnmu nerdesn kız
ben senden heveslendim regl olunca yapıcam kaçıncı gün yapmak lazımmış öğrenebilidnmi??? bide şey söylicem dün kızlar chatte diyolardı yıllardır çocuğu olmayan biri ghavuç tohumunu kaynatıp günde 1 bardak içmiş bunlar 3 arkadaşlarmış 3 üde hamile kalmış daha o ay.denesekmi diyorum??
ya evet aslında daha neler neler var yapmaya kalksak.ama ben soğan kürüne başlayıp yarım bıraktım okadar hiçbişey denemedim bugüne kadar regl olunca incir-havuç kürü yapıcam kesin kararlıyım bide yakı koyucam.benim reglim düzenlidir canım genelde 28 günde bir olurum ozaman ben 14.günmü koyayım diyosun??havuc cörek otu neler neler daha yaa aslında ben hyıta başlamıştım ona devam edemedim bi ara gidip 6 kutu birden alacam 3 ay kullanacam onu o düzene sokmuştu beni
ya evet aslında daha neler neler var yapmaya kalksak.ama ben soğan kürüne başlayıp yarım bıraktım okadar hiçbişey denemedim bugüne kadar regl olunca incir-havuç kürü yapıcam kesin kararlıyım bide yakı koyucam.benim reglim düzenlidir canım genelde 28 günde bir olurum ozaman ben 14.günmü koyayım diyosun??
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm.

böyle uzun uzun geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dediğine göre var sende bişeyler🙂 hadi söyleeeeekızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm.
coştur biziiii