LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
bugune kadar hıç böyle sey yasamamıstım 🙁
böyle bişi yaşamadım derken anlamadım yani leke şeklinde olduğunu sen söledin az önce 🙂 benmi yanlış anladım
bugune kadar hıç böyle sey yasamamıstım 🙁
amın cnm hepımız ıcın en hayırlısı olsun ıns.anladım canım hayırlısı olsun bakalım sen sağlık ocağı varsa bir oraya git kan tahlili istersen yapıyorlar bir de zaten aile hekimliğine geçildikten sonra gebeler ekstra ilgi alanı olşuturdu kaçırmak istemezler gebeysen git bir kan tahlili yapsınlar bakalım
bir de zaman zaman bütün kadınların adetleri düzensizleşebilir stres yorgunluk mevsim değişikliği gibi sebeplerle onun için çok kafaya takma bazı şeyleri oluruna bırak rabbim hayırlısını versin

leke seklındekı pembe akıntıları bugune kadar hıc yasamamıstım lavınyam 🙂 bu ılk olduböyle bişi yaşamadım derken anlamadım yani leke şeklinde olduğunu sen söledin az önce 🙂 benmi yanlış anladım
kendinize cici bakın üzmeyin rabbim herşeyi yoluna koyar bir zamanı var unutmayın, bol bol dua edelim hadi kaçtım
yapayım artıkeşimde sürekli ısrar ediyor ama ben çok kırıldım kıslar bilmiyorum kafam karışık yarına kadar fikrimin degişceginide sanmıyorum lanet olsun bu testte perşembe günü ve pazartesi yapılıyor yarın yapılmazsa pazaretside çok geç oluyor of ya sinirlerim bozuk yaaa