kızlar ben geç girebildim bugün tekrar hastaneye gittim doktor test istedi sonuç pozitif haftaya kalp atışını duymaya gidicez inşallah dua edin bana ne olur görüşürüz inşallah iyi geceler

canım ya çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıkla hayırla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inş o minicik kalbinin atışınıda duyarsınz bu arada kaç haftalıkmışkızlar ben geç girebildim bugün tekrar hastaneye gittim doktor test istedi sonuç pozitif haftaya kalp atışını duymaya gidicez inşallah dua edin bana ne olur görüşürüz inşallah iyi gecele

canım ya çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıkla hayırla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inş o minicik kalbinin atışınıda duyarsınz bu arada kaç haftalıkmış
kızlar ben geç girebildim bugün tekrar hastaneye gittim doktor test istedi sonuç pozitif haftaya kalp atışını duymaya gidicez inşallah dua edin bana ne olur görüşürüz inşallah iyi geceler![]()
ay defnem btanesin ya delüüü inşallah cıkarda poztf ben eminm bulur yazarsın![]()
canımmmmmmmmmmmmmmmm senı coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevıyorum.bitanem 100% cıkacak pozitif çok çok dua edecem bıtanemmmmmmmmmmm![]()
defnecim inş rabbim dileğini nasip eder bende çok merakla bekliyorum ay heycan yaptım.ama sonucu ne olursa olsun böyle heycanla beklemekte güzel aynı şeyi bende yaşamıştım.ama inanıyorum bize güzel haber verceksin senin için çok dua ediceğim
kızlar ben geç girebildim bugün tekrar hastaneye gittim doktor test istedi sonuç pozitif haftaya kalp atışını duymaya gidicez inşallah dua edin bana ne olur görüşürüz inşallah iyi geceler![]()
canlarım yaaa🙂 seviyorum siziyakışıklım hayırlı uğurlu olsun canım. artık heyecanla bekleme yoluna girdin🙂 darısı defnemin ve diğer arkadaşlarımın başına🙂
inşallah dileğimiz gerçekleşir size ve herkese yarın müjde vermek nasip olur okadar yürekten istiyorumki.rabbim inşallah duysun sesimi 🙂