Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

arkadaşlar bende hepinizin bayramını kutluyorum.bayram boyu giremem evimde netim yok.inşallah güzel haber alalım döndüğümüzde.bayram hepimiz için hayırlara vesile olsun.Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin.iyiki varsınız arkadaşlar:)

seninde bayramın kutlu olsun,inşallah hayırlara vesile olur ramazan bayramı.amin,inşallah canım.
 
canım çok geçmiş olsun, benim ilk 3 ay boyunca neredeyse her hafta kanamam oldu, doktorum her kanamada panik yapmadan kontrole gel dedi hiç korkma ama muhakkak bol bol dinlen, su iç ve hiç kimse yada hiç birşey için canını sıkma.. bebeklerle ilgili kötü tecrübelerini anlatan insanları falan hiç dinleme, sen inançlı ol, Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah..

dinlenmeyi kesinlikle ihmal etme, bana doktorum, bir süre ilişkiyi, ıkınmayı, ağır kaldırmayı ve birşeylere uzanmayı yasaklamıştı bunlara dikkat et, doktorum sen kraliçe gibi insanlara iş yaptıracaksın artık demişti :)) hala pek alışamadım kendim yapmaya çalışıyorum ama çevremdekiler engel oluyor.. Artık sen de kraliçesin, hiç bir şey atlama sakın..

hayırlı cumalar olsun tüm meleklerimize, bayrama kadar tekrar giremeyebilirim şimdiden bayramınız kutlu olsun, her yeni bayram yeni güzellikler getirsin hayatlarınıza inşallah..

canım sanada hayırlı cumalar olsun.görüşemiyecekmişiz,şimdiden seninde ramazan bayramın mbarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah.

canım benim alattıkların bana güç verdi.moralim çok bozuktu.her kan gördüğümde bebeğim düştü beni bıraktı diye çok korkuyordum.ultrasondada görünmüyordu.tek tesellim beta hcg lerdeki değerlerdi.sende benimle aynı şeyleri yaşamışsın.evet eşim sağolsun işden geliyor yorgun argın.hergün yemek,bulaşık,çamaşır,ev temizliği ile uğraşıyor.bende rahatsız oluyorum.birşey isterken zor geliyor.zaten yorgun evdede işleri yapıyor bende isteyeiyorum kalkıp kendim alıyorum.rabbim inşallah bu günleri hayırlısıyla geçirmemizi yavrularımıza sağlıcakla kucağımıza almaı nasip eder inşallah.
 
canım geçmiş olsun inşallah bir daha kanama sorunu yaşamazsın keseyi göremeselerde korkma canım bir kaç gündaha geçince görünür bulantılar genelde zaten 7-8 haftadan sonra başlar en geç 16 haftada bir çoğununki son bulur benim haftada 1-2 güne düştü kusma meselesi inşallah zamanla oda kaybolacak diye bekliyorum inşallah benim gibi ağır alatmazsın bol bol dinlen yakınna su ve küçük bir kova al çok fazla kalkmamaya çalış inşallah sıkıntısız atlatırsın bu dönemi...

canlarım benim iyiki varsınız.sizin yazdıklarınız bana güç veriyor,moral veriyor.çok çok teşekkür ediyorum.inşallah hepimiz kolay geçiririzcanım rabbim sanada yar ve yardımcı olur inşallah.kusmaların inşallah hiç kalmaz.bende henüz kusma başlamadı.saece bu sabah bulantım oldu,öğleye geçti.inşallah bir daha olmaz.bende tüm hamile kardeşlerimizdede inşallah.
 
kızlar ya bişe sorcam Hz. Zekeriya nın bebek için duasını kaç kez okumalıyım günde araştırdım bulamadım bişey bileniniz varmı?

canım benim rabbime dua edeceğin zaman samimi ol,sayının önemi yok.rabbimiz bizden dua etmemizi,heşeyi ondan istememizden hoşnut oluyor.hani diyor ya ayakkabınızın bağı kaybolsa allahtan isteyin.sende gerçekten kalpten samimi dua et,ve gerisini allaha bırakıp tevekkül et.olursa hakkında hayırlıdır olmazsada hakkımda hayırlı değilmiştir deyip tevekkül göstermelisin.
 
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine kalkma yat boş ver işi gücü bu arada bence bulantın olması birazda iyi herşey yolunda oldunu gösterir kendine çok dikkat et canım bebişede iyi bak

canım benim çok teşekkür ederim,yazdıklarınızı okuyunca bana çok moral oluyor.evde tek başına yatınca insan morali bozuk oluyor.iyiki varsınız.inşallah rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip eder.
 
lavınyacım dualarım senınle inş sebebı olur

selamet benımde 3 ay boyunca kanamalıydı hep cok sukur kesıldı 15 haftalık olduk bıle dıkkat et kendıne yat dınlen bıde kahve telvesı ıyı gleıyo kanamayı kesmeye gunde 3 cay kasıgı kadar kahve yıyordum gorunur derecede faydası oluyordu denemek ıstersen

esgii hz zekerıyyanın duası meryem suresınde gecıyo meryem suresı 41 gun ara vermeden gunde bır kez okunuyo cocuk ıcın ama hz zekerıyyanın duası cok guzel ezberıne aldıysan aklına geldıkçe oku
 
Geri
Üst