Frozen3043
Hamiş Melek
Cnm hg mekana, burda online yazisma bölümü var sadece bayanlar, hamililik ile herseyin yardimini alabilirsin,bende dahil🙂biri burayada bi baksın bende yeniyim alın aranıza🙂🙂![]()
Cnm hg mekana, burda online yazisma bölümü var sadece bayanlar, hamililik ile herseyin yardimini alabilirsin,bende dahil🙂biri burayada bi baksın bende yeniyim alın aranıza🙂🙂![]()
canım sabırlı ol çok fazla kilon varsa yediklerin dikkat et zira hamilelikte de kilo alıcaksın zorlanırssın...bence ilk 1 sene normal kardeşim de 1.yılında hamile kaldı bbütün tahlilleri temiz çıkmıştı sabret..mrb bende hamile kalmak istiyorum yardımcı olun arkadaslar 5,6 aylık evliyim folik asit tabket kullanıyorum bi faydası olurmu
adet düzensizliklerin için dr a görünebilirsin...yumurtlama gününü takip et hamile kalmanın yüksek olduğu dönemlerde ilişkiye girmeye bak...çok fazla takma kafana beynin de olumsuz etkiliyor olabilir bnde yaşamıştım 1 hafta gecikme hamilelik belirtisi filan...çok istediğim için oluyordu yani...
canım kilolu değilim kilom gayet iyi dra gittim sadece folik asit verdi onu kullanıyorumcanım sabırlı ol çok fazla kilon varsa yediklerin dikkat et zira hamilelikte de kilo alıcaksın zorlanırssın...bence ilk 1 sene normal kardeşim de 1.yılında hamile kaldı bbütün tahlilleri temiz çıkmıştı sabret..