kullanıp sonuç alan warmı acaba nolur çok acil yazarmısınız 🙁(((
Melekler bu ay preseed kullanmıştım malesef kırmızı kartı gördüm.Bu ay bayağı şartlandırmıştım kendimi ondan ötürü üzüldüm valla.Ama durmak yok yola devam diyerekten pes etmeyip çalışmalara devam diyorum![]()
Biz bu kadar azmettikten sonraaaaaaaaaaa gelecek o bebişlerimiz inşallah tez zamanda. Üzülme sakın, dediğin gibi durmak yok🙂))
rabbim bütün bebiş isteyenlere nasip etsin inş mevlam kimsenin kucağinı boş bırakmasın çitosum hep duamdasın canım[/QUO
Cenebı Allah o yavrunu kucağına almayı nasip etsin ayşegülüm Allah razı olsun sizden valla olursa bebeğim hep dualarınızla olacak inşallah![]()
rabbim bütün bebiş isteyenlere nasip etsin inş mevlam kimsenin kucağinı boş bırakmasın çitosum hep duamdasın canım[/QUO
Cenebı Allah o yavrunu kucağına almayı nasip etsin ayşegülüm Allah razı olsun sizden valla olursa bebeğim hep dualarınızla olacak inşallah![]()
olucak çitosum allahımın izniyle olucak bak görürsün bende mutluluktan uçucam okadar çok seviyorumki sizi dayanamıyorum rabbime yalvarıyorum sizinde yüzünüzü güldürsün en hayırlı sağlıklı vlar versin inş bitanem